Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

JP Morgan: Νέα τιμή για Τ. Κύπρου (update)

Κατά 4 ευρώ αυξάνει την τιμή στόχο για τη μετοχή της Τράπεζας Κύπρου η JP Morgan, στα 18 ευρώ, σύμφωνα με το Stockwatch.

JP Morgan: Νέα τιμή για Τ. Κύπρου (update)
Κατά 4 ευρώ αυξάνει την τιμή στόχο για τη μετοχή της Τράπεζας Κύπρου η JP Morgan, στα 18 από 14 ευρώ, σύμφωνα με το Stockwatch.

Όπως αναφέρεται, η αναθεώρηση έρχεται ως αποτέλεσμα της ανοδικής κερδοφορίας του ομίλου, αλλά και των ανοδικών αναθεωρήσεων των προβλέψεων του οίκου για τα κέρδη του 2007 κατά 12% και για το 2008 κατά 7%.

Η JP Morgan επικροτεί τις αναπτυξιακές ενέργειες της διεύθυνσης της Τρ. Κύπρου γιατί έχουν συμβάλει στη δημιουργία αξίας και προοπτικών, ενώ επισύρει την προσοχή των επενδυτών - πελατών της στις αναπτυξιακές προοπτικές που δημιουργούνται από την επέκταση της κυπριακής τράπεζας στη Ρωσία, όπου αναμένεται να καταστεί μια από τις 10-15 τράπεζες με βάση τις καταθέσεις της.

Σύμφωνα πάντα με το Stockwatch, η JP Morgan σημειώνει στην έκθεση της ότι οιαδήποτε ακριβή εξαγορά ή συγχώνευση χωρίς σημαντικό premium θα επιδράσει αρνητικά στην αποτίμηση της Τράπεζας Κύπρου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v