Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΦΡΙΓΟ: Αύξηση τιμής, σύστασης από Marfin-Egnatia

Στα 23,50 ευρώ, από 18,10 ευρώ προηγουμένως, αυξάνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Frigoglass η Marfin-Egnatia (15/5), αναβαθμίζοντας παράλληλα τη σύσταση σε ”buy” από ”hold”. Η χρηματιστηριακή αυξάνει τις προβλέψεις της για τα καθαρά κέρδη της εταιρίας για το 2007 κατά 4%, στα 45,2 εκατ. ευρώ.

ΦΡΙΓΟ: Αύξηση τιμής, σύστασης από Marfin-Egnatia
Στα 23,50 ευρώ, από 18,10 ευρώ προηγουμένως, αυξάνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Frigoglass η Marfin-Egnatia (15/5), αναβαθμίζοντας παράλληλα τη σύσταση σε ”buy” από ”hold”.

Η μετοχή της Frigoglass ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της Τρίτης στα 20,62 ευρώ.

Σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή, τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η Frigoglass για το α’ τρίμηνο ήταν υψηλότερα των εκτιμήσεων και ωθήθηκαν από το τμήμα Cool και, σε μικρότερο βαθμό, από τις δραστηριότητες υάλου στη Νιγηρία.

Η Marfin-Egnatia προχωρά παράλληλα σε αύξηση των προβλέψεών της για τα καθαρά κέρδη της εταιρίας για το 2007 κατά 4%, στα 45,2 εκατ. ευρώ, ενώ οι πωλήσεις από το τμήμα Cool αναμένεται να ενισχυθούν κατά 10,8% (9,3% η προηγούμενη πρόβλεψη), λόγω καλύτερων του αναμενομένου επιδόσεων στην Αφρική/Μέση Ανατολή και Ανατολική Ευρώπη. Επίσης, αυξάνει τις εκτιμήσεις της για τις πωλήσεις του 2007 στη Νιγηρία στο 6%, από 3% προηγουμένως.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v