Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πιθανή η ανοδική εκτόνωση για ΓΔ, λέει η Fortius

Αρκετές πιθανότητες για μια ανοδική εκτόνωση του Γ.Δ. εντοπίζει η Fortius Finance σε τεχνική της ανάλυση με ημερομηνία 14/5, επισημαίνοντας ότι σε περίπτωση ανόδου, αν ισχυροποιηθεί και ο τζίρος, πιθανότατα ο τζίρος να αυθηθεί ως το επίπεδο των 4.850 μονάδων.

Πιθανή η ανοδική εκτόνωση για ΓΔ, λέει η Fortius
Αρκετές πιθανότητες για μια ανοδική εκτόνωση του Γ.Δ. εντοπίζει η Fortius Finance σε τεχνική της ανάλυση με ημερομηνία 14/5.

Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, τυχόν ανοδική εκτόνωση, που μπορεί να οδηγήσει το δείκτη εάν μάλιστα ισχυροποιηθεί και ο τζίρος των συναλλαγών προς την περιοχή αντίστασης των 4.850 μονάδων.

”Από πλευράς διαγραμματικής ανάλυσης, βλέπουμε το δείκτη να πραγματοποιεί στο ημερήσιο chart τιμών τη τέταρτη ανεπιτυχή προσπάθεια καθοδικής διάσπασης της σημαντικής γραμμής στήριξης που ενώνει τις κορυφές J και B του περασμένου Φεβρουαρίου”, αναφέρει η Fortius.

Θετικές ενδείξεις λαμβάνουμε και από τα Fibonacci Retracement, καθώς η τελευταία πλαγιοκαθοδική κίνηση του δείκτη δεν έχει ξεφύγει από το 23,6% της πρόσφατης ανοδικής κίνησης GQ, αλλά και από τον γρήγορο στοχαστικό ταλαντωτή, όπου παρά την πτώση της Παρασκευής μας έδωσε αγοραστική ένδειξη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v