Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

3E: Στα 33 ευρώ αυξάνει την τιμή η Lehman (upd)

Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Coca Cola 3E στα 33 ευρώ, από 30,50 ευρώ προηγουμένως, προχώρησε με έκθεσή της στις 11/5 η Lehman Brothers, διατηρώντας τη σύσταση ”equalweight”. Όπως αναφέρει η Lehman Brothers, το ΡΕ με βάση τα εκτιμώμενα κέρδη του 2008 είναι ελαφρώς φθηνότερο από τον μέσο όρο των ευρωπαϊκών ανταγωνιστριών εταιρειών, μόλις υψηλότερο του 16.

3E: Στα 33 ευρώ αυξάνει την τιμή η Lehman (upd)
Σε αύξηση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της Coca Cola 3E στα 33 ευρώ, από 30,50 ευρώ προηγουμένως, προχώρησε με έκθεσή της στις 11/5 η Lehman Brothers, διατηρώντας τη σύσταση ”equalweight”.

Στην έκθεσή του ο διεθνής οίκος αναφέρει ότι θεωρεί πως η κίνηση της τιμής της μετοχής της Coca Cola τις τελευταίες εβδομάδες, σε επίπεδο άνω των 32 ευρώ, ήδη αντανακλά τις σκέψεις ορισμένων επενδυτών ότι οι προβλέψεις της διοίκησης της εταιρείας είναι συντηρητικές.

Σύμφωνα με την Lehman Brothers, καθώς ο όγκος των πωλήσεων της Coca Cola 3E αυξήθηκε κατά 18% το α’ τρίμηνο, η εταιρεία έχει ήδη επιτύχει ετήσια αύξηση του όγκου κατά περίπου 3,5%. Έτσι, η εταιρεία χρειάζεται να επιτύχει μέση αύξηση 4,5% για τα υπόλοιπα τρίμηνα προκειμένου να ανταποκριθεί στις τρέχουσες προβλέψεις της για αύξηση του όγκου κατά 7-8%.

Όπως αναφέρει η Lehman Brothers, το ΡΕ με βάση τα εκτιμώμενα κέρδη του 2008 είναι ελαφρώς φθηνότερο από τον μέσο όρο των ευρωπαϊκών ανταγωνιστριών εταιρειών, μόλις υψηλότερο του 16.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v