Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Frigoglass: Αναπροσαρμογή τιμής από Proton Sec.

Σε μικρή αναπροσαρμογή της τιμής-στόχου για τη Frigoglass, στα 24,20 ευρώ από 24 ευρώ προηγουμένως, προχώρησε η Proton Securities με έκθεσή της στις 11/5, κατόπιν της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων α’ τριμήνου της εταιρίας. Η χρηματιστηριακή διατηρεί τη σύσταση ”outperform”.

Frigoglass: Αναπροσαρμογή τιμής από Proton Sec.
Σε μικρή αναπροσαρμογή της τιμής-στόχου για τη Frigoglass, στα 24,20 ευρώ, από 24 ευρώ προηγουμένως, προχώρησε η Proton Securities με έκθεσή της στις 11/5, κατόπιν της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων α’ τριμήνου της εταιρίας. Η χρηματιστηριακή διατηρεί τη σύσταση ”outperform”.

H P&K σημειώνει ότι η Frigoglass ανακοίνωσε πολύ κατά αποτελέσματα για το α’ τρίμηνο, τα οποία ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

Η χρηματιστηριακή αυξάνει ελαφρώς τις προβλέψεις της για τις πωλήσεις της εταιρίας για τα επόμενα 3 χρόνια, ενώ τις διατηρεί αμετάβλητες για το περιθώριο EBITDA.

Παράλληλα, τις αυξάνει για τα κέρδη ανά μετοχή του 2007 και του 2008 κατά 1,9% και 0,4% αντίστοιχα. Όσον αφορά στο σύνολο της χρήσης 2007, η P&K εκτιμά πως τα καθαρά κέρδη της Frigoglass θα διαμορφωθούν στα 45,8 εκατ. ευρώ, υψηλότερα κατά 19% σε ετήσια βάση και 3,5% υψηλότερα από τις εκτιμήσεις της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v