Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

3Ε: Στα 38 ευρώ ”ανεβάζει” η Merrill Lynch

Στα 38 ευρώ, από 35 ευρώ προηγουμένως, αυξάνει την τιμή-στόχο για την Coca Cola 3E η Merrill Lynch, με έκθεσή της στις 11/5, στην οποία διατηρεί τη σύσταση ”buy”. Ο διεθνής οίκος αυξάνει παράλληλα τις εκτιμήσεις για τα κέρδη ανά μετοχή της Coca Cola 3E κατά 2% για το 2007, στο 1,84 ευρώ, μετά το σχόλιο της εταιρίας ότι το καλό momentum των πωλήσεων συνεχίζεται και το β’ τρίμηνο της χρήσης.

3Ε: Στα 38 ευρώ ”ανεβάζει” η Merrill Lynch
Στα 38 ευρώ, από 35 ευρώ προηγουμένως, αυξάνει την τιμή-στόχο για την Coca Cola 3E η Merrill Lynch, με έκθεσή της στις 11/5, στην οποία διατηρεί τη σύσταση ”buy”.

Σύμφωνα με τον διεθνή οίκο, η νέα τιμή-στόχος υποδηλώνει περιθώριο ανόδου της τάξης του 8% έναντι της τρέχουσας τιμής της μετοχής.

Η Merrill Lynch αυξάνει παράλληλα τις εκτιμήσεις της για τα κέρδη ανά μετοχή της Coca Cola 3E κατά 2% για το 2007, στο 1,84 ευρώ, μετά το σχόλιο της εταιρίας ότι το καλό momentum των πωλήσεων συνεχίζεται και το β’ τρίμηνο της χρήσης.

Ο διεθνής οίκος αναφέρει μεταξύ άλλων ότι από τον ευρωπαϊκό κλάδο αναψυκτικών η Coca Cola 3E προσφέρει τον καλύτερο συνδυασμό αξίας και ανάπτυξης. Η μετοχή διαπραγματεύεται με Ρ/Ε 17,7 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2007. Σημειώνει επίσης ότι η αξιολόγηση ρίσκου της CCHBC έχει κινηθεί από ”Α” σε ”Β”.

Η μετοχή της Coca Cola 3E ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της Πέμπτης στα 32,6 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v