Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αναβάθμιση ΜΥΤΙΛ-ΜΕΤΚΑ από Alpha Finance

Στα 43 ευρώ ανά μετοχή, από 25 ευρώ προηγουμένως, αυξάνει την τιμή-στόχο για τη Μυτιληναίος η Alpha Finance, με έκθεσή της στις 10/5, στην οποία διατηρεί τη σύσταση ”outperform”. Στην ίδια έκθεση αναβαθμίζει την τιμή-στόχο για τη ΜΕΤΚΑ στα 16,5 ευρώ ανά μετοχή, από 10,3 ευρώ προηγουμένως, με σύσταση ”outperform”.

Αναβάθμιση ΜΥΤΙΛ-ΜΕΤΚΑ από Alpha Finance
Στα 43 ευρώ ανά μετοχή, από 25 ευρώ προηγουμένως, αυξάνει την τιμή-στόχο για τη Μυτιληναίος η Alpha Finance, με έκθεσή της στις 10/5, στην οποία διατηρεί τη σύσταση ”outperform”.

Σύμφωνα με την Alpha Finance, ο όμιλος Μυτιληναίου ”ανεβαίνει” στην premier league της επιχειρηματικής Ελλάδας, με τα καθαρά κέρδη να παραμένουν σε τριψήφιο αριθμό από το 2008 και μετά, σημαντικά υψηλότερα από τα στοιχεία που ανακοινώνονταν πριν από λίγα χρόνια.

Επιπλέον, με την Endesa Hellas να είναι υπεύθυνη για το μεγαλύτερο μέρος των κεφαλαιακών δαπανών, ο Μυτιληναίος φαίνεται οικονομικά αρκετά ισχυρός ώστε να κάνει την επόμενη κίνησή του.

Στην ίδια έκθεση αναβαθμίζει την τιμή-στόχο για τη ΜΕΤΚΑ στα 16,5 ευρώ ανά μετοχή, από 10,3 ευρώ προηγουμένως, με σύσταση ”outperform”.

Το deal με την Endesa θα ενισχύσει το ανεκτέλεστο υπόλοιπο της εταιρίας, βελτιώνοντας παράλληλα την ορατότητα (visibility), αναφέρει η Alpha Finance.

Η μετοχή του Μυτιληναίου ολοκλήρωσε τη χθεσινή συνεδρίαση στα 35,92 ευρώ, ενώ της ΜΕΤΚΑ στα 14,64 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v