Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΤΕΧ: Αρνητικά τα τεχνικά σινιάλα λέει η Fortius

Αρνητικά προϊδεάζουν οι τεχνικές ενδείξεις της μετοχής της Ελληνικής Τεχνοδομικής επισημαίνει η Fortius Finance (9/5), ενώ ζητούμενο αποτελεί η ”γραμμή άμυνας” στην περιοχή των 9 με 9,1 ευρώ.

ΕΛΤΕΧ: Αρνητικά τα τεχνικά σινιάλα λέει η Fortius
Η καθοδική διάσπαση της neckline του γνωστού διαγραμματικού σχηματισμού Head and Shoulders (SHS), στα 10,78 ευρώ, στις 16 Απριλίου, ήταν φαίνεται για τη μετοχή της ΕΛΤΕΧ η απαρχή για μία έντονα καθοδική πορεία προς τη στήριξη, που παρουσιάζει ο μακροπρόθεσμος απλός κινητός μέσος των 200 ημερών, επισημαίνει η Fortius σε τεχνική της ανάλυση για τη μετοχή με ημερομηνία 9/5.

Όπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, με το χθεσινό κλείσιμο στα 9,72 ευρώ, η μετοχή έχει απολέσει από το σημείο διάσπασης της neckline 1,06 ευρώ ή σε ποσοστό 9,8%.

Ζητούμενο σε μια πιθανή συνέχιση της πτωτικής πορείας είναι η διακράτηση της περιοχής των 9,1 με 9 ευρώ. Θετικά διαγραμματικά μηνύματα θα λαμβάναμε μόνο εάν η τιμή της μετοχής επανέλθει στις επόμενες συνεδριάσεις με ισχυρό όγκο συναλλαγών πάνω από τη περιοχή των 9,84 ευρώ.

”Οι περισσότερες ενδείξεις που παίρνουμε από τους τεχνικούς δείκτες: Aroon, Directional Movement System και Price Rate-Of-Change μας αναδεικνύουν τη δυναμική της υπάρχουσας καθοδικής βραχυχρόνιας τάσης προϊδεάζοντάς μας αρνητικά για τη μετέπειτα πορεία της μετοχής”, αναφέρεται στην ανάλυση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v