Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νεοχημική:Στα 33,2 ευρώ τη βλέπει η Deutsche Bank

Κατά 66% αυξάνει την τιμή–στόχο για τη μετοχή της Νεοχημικής η Deutsche Bank σε έκθεση (8/5) με τίτλο ”Divest and conquer” καθώς θέτει τον πήχη στα 33,2 ευρώ, από 20 ευρώ πριν, ενώ επαναδιατυπώνει τη σύσταση ”buy”. Ο διεθνής οίκος ξεκινά εκ νέου την κάλυψη της εισηγμένης τονίζοντας πως η εστίασή της στα χημικά στη ΝΑ. Ευρώπη θα δημιουργήσει ισχυρές οικονομίες κλίμακας αφού η ζήτηση για ανάλογα προϊόντα στην περιοχή επιταχύνεται.

Νεοχημική:Στα 33,2 ευρώ τη βλέπει η Deutsche Bank
Κατά 66% αυξάνει την τιμή–στόχο για τη μετοχή της Νεοχημικής η Deutsche Bank σε έκθεση (8/5) με τίτλο ”Divest and conquer” καθώς θέτει τον πήχη στα 33,2 ευρώ, από 20 ευρώ πριν, ενώ επαναδιατυπώνει τη σύσταση ”buy”.

Ο διεθνής οίκος ξεκινά εκ νέου την κάλυψη της εισηγμένης τονίζοντας πως η εστίασή της στα χημικά στη ΝΑ. Ευρώπη θα δημιουργήσει ισχυρές οικονομίες κλίμακας αφού η ζήτηση για ανάλογα προϊόντα στην περιοχή επιταχύνεται.

Επιπλέον υπογραμμίζει πως η μετοχή διαπραγματεύεται με discount (growth adjusted) 78% και 93% σε όρους εκτιμώμενου (2007) P/E και EV/EBITDA αντίστοιχα, ενώ τα κέρδη ανά μετοχή εκτιμάται ότι θα ενισχυθούν κατά 48% το τρέχον έτος και 39,8% το 2008.

Προβλέπει ακόμα ότι τα έσοδα της Νεοχημικής θα διαμορφωθούν στα 500 εκατ. ευρώ το 2007 και στα 700 εκατ. ευρώ το 2008.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v