Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΙΝΛΟΤ: Προβλήματα από την Ν. Αφρική βλέπει η P&K

Το υπουργείο Εμπορίου και Βιομηχανίας της Νοτίου Αφρικής δήλωσε ότι η αναστολή της εθνικής λοταρίας θα ισχύσει τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του μήνα, όπως αναφέρει η P&K στον πρωινό της report. Σύμφωνα με την χρηματιστηριακή, οι συνεχιζόμενες καθυστερήσεις σε αυτή τη σημαντική αγορά αυξάνουν την αβεβαιότητα και επηρεάζουν αρνητικά την βραχυπρόθεσμη πορεία των μετοχών της Intralot.

ΙΝΛΟΤ: Προβλήματα από την Ν. Αφρική βλέπει η P&K
Το υπουργείο Εμπορίου και Βιομηχανίας της Νοτίου Αφρικής δήλωσε ότι η αναστολή της εθνικής λοταρίας θα ισχύσει τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του μήνα, προκειμένου να δοθεί στις ρυθμιστικές αρχές ο απαραίτητος χρόνος για να επιλυθεί το ζήτημα των παραπόνων που εκφράστηκαν για την αδειοδότηση, όπως αναφέρει η P&K στον πρωινό της report.

Η χρηματιστηριακή υπενθυμίζει ότι η κοινοπραξία στην οποία συμμετέχει η Intralot υπέγραψε συμβόλαιο για την λειτουργία της εθνικής λοταρίας για διάστημα μιας επταετίας. Οι συνεχιζόμενες καθυστερήσεις, σημειώνει, δεν υπολογίζονται στην προαναφερθείσα περίοδο.

Η P&K γνωστοποιεί ότι σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές των εκτιμήσεών της εν όψει της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων α’ τριμήνου της Intralot, προκειμένου να ανταποκρίνεται στις εκτιμήσεις της διοίκησης της εταιρίας για καθαρά κέρδη ύψους 120 εκατ. ευρώ, ενώ πρόκειται να μειώσει την αύξηση ύψους 3,5 εκατ. ευρώ επί των καθαρών κερδών από την Νότια Αφρική.

Σύμφωνα με την χρηματιστηριακή, οι συνεχιζόμενες καθυστερήσεις σε αυτή τη σημαντική αγορά αυξάνουν την αβεβαιότητα και επηρεάζουν αρνητικά την βραχυπρόθεσμη πορεία των μετοχών της Intralot.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v