Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EFG: Νέα τιμή από HSBC, εκτιμήσεις από Marfin

Στα 34,6 ευρώ, από 30 ευρώ πριν, αυξάνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Eurobank η HSBC σε έκθεσή της (4/5), διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”neutral”. Η χρηματιστηριακή προχωρά επίσης σε αύξηση των προβλέψεών της για τα καθαρά κέρδη του 2007 και του 2008 κατά 5,6% και 8,8% αντίστοιχα, προκειμένου να αντανακλάται η εκτίμηση για ισχυρότερα κέρδη από την περιοχή της ΝΑ. Ευρώπης. Τι εκτιμά η Marfin - Egnatia για το α΄ τρίμηνο της Eurobank.

EFG: Νέα τιμή από HSBC, εκτιμήσεις από Marfin
Στα 34,6 ευρώ, από 30 ευρώ πριν, αυξάνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Eurobank η HSBC σε έκθεσή της (4/5), διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση ”neutral”.

Η χρηματιστηριακή προχωρά επίσης σε αύξηση των προβλέψεών της για τα καθαρά κέρδη του 2007 και του 2008 κατά 5,6% και 8,8% αντίστοιχα, προκειμένου να αντανακλάται η εκτίμηση για ισχυρότερα κέρδη από την περιοχή της ΝΑ. Ευρώπης.

Για την περίοδο 2006 - 2009 η HSBC αναμένει μέσο ετήσιο ρυθμό αύξησης των καθαρών κερδών της τάξης του 19,7%.

η HSBC πιστεύει ότι η Eurobank αντιμετωπίζει περισσότερες προκλήσεις στην Ελλάδα απ’ ό,τι οι μεγαλύτερες ανταγωνίστριες τράπεζες, ενώ το μεγαλύτερο μέρος των θετικών προοπτικών των δραστηριοτήτων της τράπεζας στη ΝΑ. Ευρώπη έχει προεξοφληθεί σε μεγάλο βαθμό.

Στο μεταξύ, η Marfin – Egnatia σε έκθεσή της (4/5) προβλέπει ότι τα καθαρά κέρδη της Eurobank θα αυξηθούν κατά 15,1%, προσεγγίζοντας τα 180,7 εκατ. ευρώ.

Για τα καθαρά έσοδα από τόκους εκτιμά ότι θα ανέλθουν στα 444 εκατ., παρουσιάζοντας άνοδο 19,7%. Η χρηματιστηριακή διατηρεί την τιμή-στόχο των 35,3 ευρώ και τη σύσταση ”buy”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v