Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γ. Γκιάτης: ”Δομημένο ομόλογο και στο ΤΑΠΙΛΤΑΤ”

Την ύπαρξη δομημένου ομολόγου και στο ΤΑΠΙΛΤΑΤ ανακοίνωσε πριν από λίγο, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο πρόεδρος των εργαζομένων στην Alpha Bank, κ. Γιάννης Γκιάτης.

Γ. Γκιάτης: ”Δομημένο ομόλογο και στο ΤΑΠΙΛΤΑΤ”
Την ύπαρξη δομημένου ομολόγου στο ΤΑΠΙΛΤΑΤ και στο Ταμείο Υγείας ανακοίνωσε πριν από λίγο, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο πρόεδρος των εργαζομένων στην Alpha Bank, κ. Γιάννης Γκιάτης.

Όπως είπε, τα ομόλογα εντάσσονται στην ίδια κατηγορία με τα υπόλοιπα, ως προς το περιεχόμενό τους, γεγονός το οποίο δεν μπορούσε να ξεφύγει της προσοχής λόγω της επικαιρότητας των ημερών.

Ο κ. Γκιάτης υποστήριξε ότι η μελέτη που εκπονήθηκε από το υπουργείο Οικονομίας για τις υποχρεώσεις της τράπεζας στο ΕΤΑΤ δείχνει ότι απέχουν παρασάγγας από τις πραγματικές της οφειλές.

Ο ίδιος έκανε λόγο ”για παρασκηνιακές διαβουλεύσεις μεταξύ τράπεζας και υπουργείου Οικονομίας, αφού το ποσό που τελικά μέσω μελέτης προβλέπεται είναι το ίδιο που είχε προϋπολογίσει η τράπεζα στην πρόσφατη τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της και η οποία χρονικά είχε προηγηθεί κατά περίπου έναν μήνα της δημοσιοποίησης της σχετικής μελέτης”.

Γ.Μ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v