Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha: Στα 26 ευρώ ”κόβει” την τιμή η Eurobank

Στα 26 ευρώ, από 27,50 ευρώ προηγουμένως, μειώνει την τιμή-στόχο για την Alpha Bank η Eurobank Securities, με έκθεσή της στις 2/5, στην οποία διατηρεί τη σύσταση ”outperform”. Σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή, η νέα τιμή-στόχος υποδηλώνει περιθώριο ανόδου 15,5% από τα τρέχοντα επίπεδα.

Alpha: Στα 26 ευρώ ”κόβει” την τιμή η Eurobank
Στα 26 ευρώ, από 27,50 ευρώ προηγουμένως, μειώνει την τιμή-στόχο για την Alpha Bank η Eurobank Securities, με έκθεσή της στις 2/5, στην οποία διατηρεί τη σύσταση ”outperform”.

Σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή, η νέα τιμή-στόχος υποδηλώνει περιθώριο ανόδου 15,5% από τα τρέχοντα επίπεδα.

Όπως αναφέρει η Eurobank Securities, η Alpha Bank διαπραγματεύεται 13,3 φορές τα εκτιμώμενα για το 2008 αναπροσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή και 2,7 φορές την εκτιμώμενη για το 2008 αναπροσαρμοσμένη λογιστική αξία της μετοχής.

Η Eurobank σημειώνει πως τα κέρδη που ανακοίνωσε η Alpha Bank για το α’ τρίμηνο ευθυγραμμίστηκαν με τις εκτιμήσεις της, ωστόσο τα καθαρά έσοδα από τόκους αυξήθηκαν κατά μόλις 6%, κάτι που υποδηλώνει διάβρωση των spreads.

Η χρηματιστηριακή, κατόπιν της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων τριμήνου και του επιχειρησιακού προγράμματος της τράπεζας, προχωρά σε μείωση των προβλέψεών της για τα κέρδη ανά μετοχή της Alpha Bank, κατά 6,5% για το 2007, ενώ προβλέπει ότι ο μέσος ετήσιος ρυθμός αύξησης των κερδών ανά μετοχή της Alpha στο διάστημα 2006-2010 θα είναι της τάξης του 15%.

Η μετοχή της Alpha Bank ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της Δευτέρας στα 22,50 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v