Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΧΑΕ: Αύξηση 36,4% στα κέρδη βλέπει η Eurobank

Την αύξηση των κερδών μετά φόρων κατά 36,4% στα 19,5 εκατ. ευρώ θα ανακοινώσει η Ελληνικά Χρηματιστήρια, σύμφωνα με εκτιμήσεις της Eurobank Χρηματιστηριακής στο πρωινό της report. Η χρηματιστηριακή προβλέπει επίσης ότι η ΕΧΑΕ θα εμφανίσει αύξηση των εσόδων της κατά 35,1% στα 40 εκατ. ευρώ, με τα EBITDA να ενισχύονται κατά 32,7% στα 28 εκατ. ευρώ.

ΕΧΑΕ: Αύξηση 36,4% στα κέρδη βλέπει η Eurobank
Την αύξηση των κερδών μετά φόρων κατά 36,4% στα 19,5 εκατ. ευρώ θα ανακοινώσει η Ελληνικά Χρηματιστήρια, σύμφωνα με εκτιμήσεις της Eurobank Χρηματιστηριακής στο πρωινό της report.

Σε γενικές γραμμές, η χρηματιστηριακή εκτιμά ότι η ΕΧΑΕ θα ανακοινώσει ισχυρά αποτελέσματα λόγω του υψηλού μέσου ημερήσιου όγκου συναλλαγών στο ελληνικό χρηματιστήριο κατά το α’ τρίμηνο (στα 460 εκατ. ευρώ, αυξημένος κατά 16,8% σε σχέση με το α’ τρίμηνο του 2006) αλλά και λόγω σημαντικών έκτακτων στοιχείων ενεργητικού από εταιρικές δραστηριότητες (κυρίως του ομίλου Marfin).

Η Eurobank θεωρεί ότι η σημαντική αύξηση των εσόδων θα ”περάσει” στα καθαρά κέρδη της ΕΧΑΕ λόγω και των προσπαθειών περικοπών κόστους του ομίλου.

Η χρηματιστηριακή προβλέπει ότι η ΕΧΑΕ θα εμφανίσει αύξηση των εσόδων της κατά 35,1% στα 40 εκατ. ευρώ, με τα EBITDA να ενισχύονται κατά 32,7% στα 28 εκατ. ευρώ.

Η Ελληνικά Χρηματιστήρια ανακοινώνει αποτελέσματα τριμήνου τη Δευτέρα 7 Μαΐου μετά το κλείσιμο της αγοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v