Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

OTE: Σε outperform αναβαθμίζει η Bear Stearns

Σε ”outperform” αναβαθμίζει τον ΟΤΕ η Bear Stearns, με έκθεσή της στις 30/4, στην οποία θέτει τιμή-στόχο για τη μετοχή του Οργανισμού τα 24,8 ευρώ, που σύμφωνα με τον διεθνή οίκο υποδηλώνει περιθώριο ανόδου της τάξης του 13%. Ο διεθνής οίκος δίνει πέντε λόγους για τους οποίους θεωρεί ότι υπάρχει περιθώριο ανόδου για τη μετοχή.

OTE: Σε outperform αναβαθμίζει η Bear Stearns
Σε ”outperform” αναβαθμίζει τον ΟΤΕ η Bear Stearns, με έκθεσή της στις 30/4, στην οποία θέτει τιμή-στόχο για τη μετοχή του Οργανισμού τα 24,8 ευρώ, που σύμφωνα με τον διεθνή οίκο υποδηλώνει περιθώριο ανόδου της τάξης του 13%.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση, ο ΟΤΕ, σε λειτουργικό επίπεδο βρίσκεται σε καλύτερη θέση απ’ ό,τι οι ανταγωνίστριες εταιρίες.

Ο διεθνής οίκος θεωρεί ότι υπάρχει περιθώριο ανόδου για τη μετοχή, λόγω της ενδεχόμενης επερχόμενης συμφωνίας για την πώληση ακινήτων (που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Bear Stearns θα προσθέσουν 0,8 ευρώ στη μετοχή του Οργανισμού), της ενδεχόμενης επαναγοράς ποσοστού 10% από τη συμμετοχή του Δημοσίου στον Οργανισμό, της πιθανής εξαγοράς των μειοψηφιών της Cosmote (κάτι που ενισχύει τα κέρδη ανά μετοχή κατά 7,2%) και της αναδιάρθρωσης των δραστηριοτήτων του στο λιανικό εμπόριο μέσω της Γερμανός.

Παράλληλα, η μετοχή στηρίζεται και από την ελκυστική της αποτίμηση μετά και την πρόσφατη υποαπόδοση του τίτλου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v