Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εμπορική: Τι λέει η Marfin για το business plan

”Εφικτούς” χαρακτηρίζει τους στόχους του business plan της Εμπορικής η Marfin-Egnatia στο πρωινό της report, ενώ η Eurobank Χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι περιμένει αύξηση του επενδυτικού ενδιαφέροντος για τη μετοχή, ύστερα από μια περίοδο χαμηλών όγκων συναλλαγών.

Εμπορική: Τι λέει η Marfin για το business plan
Εφικτούς” χαρακτηρίζει τους στόχους του business plan της Εμπορικής η Marfin-Egnatia στο πρωινό της report, ενώ η Eurobank Χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι περιμένει αύξηση του επενδυτικού ενδιαφέροντος για τη μετοχή, ύστερα από μια περίοδο χαμηλών όγκων.

Η Marfin-Egnatia επισημαίνει επίσης ότι οι στόχοι του business plan ενδέχεται να οδηγήσουν σε αναθεώρηση των τρεχουσών εκτιμήσεων, της τάξεως του 5% περίπου, ενώ δεν αποκλείει μια θετική αντίδραση για τη μετοχή λόγω αυξημένης ”ορατότητας”.

Η Eurobank Χρηματιστηριακή σχολιάζει ότι οι στόχοι της Εμπορικής είναι επιτεύξιμοι, υπό την προϋπόθεση ότι θα προχωρήσει με την αναδιάρθρωση και το business plan. Εκτιμά ότι το ενδιαφέρον για τη μετοχή θα αυξηθεί, έπειτα από μια περίοδο χαμηλών όγκων συναλλαγών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v