Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha: Απογοητευτικά τα αποτελέσματα λέει η Citi

Απογοητευτικά χαρακτηρίζει η Citigroup, με έκθεσή της στις 27/4, τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η Alpha Bank για το α’ τρίμηνο, σημειώνοντας ότι τα καθαρά έσοδα από τόκους ήταν 5% χαμηλότερα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών, καθώς ενισχύθηκαν μόλις κατά 6% σε ετήσια βάση. Ο διεθνής οίκος προχωρά σε μείωση των εκτιμήσεών του για τα κέρδη ανά μετοχή για την περίοδο 2008-2009 κατά 3%.

Alpha: Απογοητευτικά τα αποτελέσματα λέει η Citi
Απογοητευτικά χαρακτηρίζει η Citigroup, με έκθεσή της στις 27/4, τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η Alpha Bank για το α’ τρίμηνο, σημειώνοντας ότι τα καθαρά έσοδα από τόκους ήταν 5% χαμηλότερα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών, καθώς ενισχύθηκαν μόλις κατά 6% σε ετήσια βάση.

Όπως αναφέρει στην έκθεσή του ο διεθνής οίκος, τα καθαρά κέρδη ενισχύθηκαν από τις χρηματιστηριακές συναλλαγές και άλλα έσοδα, με αποτέλεσμα να διαμορφωθούν σε επίπεδο 2% υψηλότερο από τις προβλέψεις των αναλυτών.

Η Citigroup διατηρεί τη σύσταση ”hold” και την τιμή-στόχο των 25 ευρώ ανά μετοχή της Alpha Bank, προχωρά όμως σε μείωση των εκτιμήσεών της για τα κέρδη ανά μετοχή για την περίοδο 2008-2009 κατά 3%, προκειμένου να αντανακλάται η μικρότερη αύξηση των εσόδων από τόκους.

Σύμφωνα με τη Citigroup, σε επίπεδο Ρ/Ε οι μετοχές της Alpha Bank διαπραγματεύονται 14,9 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2007 και 12,6 φορές του 2008.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v