Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Marfin: Εκ νέου κάλυψη για τη ΔΕΗ - Hold

Με τίτλο ”περιμένοντας τις ενέργεις του νέου CEO, αλλά η βραχυπρόθεσμη προοπτική παραμένει αρνητική” η Marfin ξεκινά εκ νέου κάλυψη για τη μετοχή της ΔΕΗ με τιμή στόχο τα 17,80 ευρώ (από 22), διατηρώντας τη σύσταση ”Hold”.

Marfin: Εκ νέου κάλυψη για τη ΔΕΗ - Hold
Με τίτλο ”Περιμένοντας τις ενέργεις του νέου CEO, αλλά η βραχυπρόθεσμη προοπτική παραμένει αρνητική” η Marfin ξεκινά εκ νέου κάλυψη για τη μετοχή της ΔΕΗ με τιμή στόχο τα 17,80 ευρώ (από 22), διατηρώντας τη σύσταση ”Hold”.

Για το 2007, η διοίκηση της ΔΕΗ έχει δύσκολο έργο να επιτελέσει, επισημαίνει η Marfin, λόγω επίμονα υψηλής ενεργειακής επιβάρυνσης αλλά και μείωσης των εισαγωγών ηλεκτρισμού από τη Βουλγαρία.

Οι νέες εκτιμήσεις της Marfin για τη ΔΕΗ εμφανίζονται μειωμένες κατά 15% και 58% για τα ΕΒΙΤDA και τα καθαρά κέρδη 2007 αντίστοιχα.

H χρηματιστηριακή επισημαίνει ότι αν και δεν περιμένει ανάκαμψη σύντομα, θεωρεί ότι εάν οι στόχοι του νέου business plan είναι ρεαλιστικοί (επικενρωνόμενοι στις περικοπές κόστους) και η κυβέρνηση δείξει προθυμία να στηρίξει τη νέα διοίκηση, η μετοχή ενδέχεται να αντιδράσει θετικά.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v