Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μυτιληναίος: Νέα τιμή στα 43 ευρώ από Π&Κ

Στα 43 από 35,2 ευρώ αναβαθμίζει την τιμή στόχο για τη μετοχή της Μυτιληναίος μετά τη σύσταση κοινοπραξίας με την Endesa η Π&Κ Χρηματιστηριακή, όπως αναφέρει σε έκθεσή της (26/4) όπου διατηρεί σύσταση ”overweight”. Διατηρεί την εκτίμηση για δίκαιη αποτίμηση 18,8 ευρώ για τη μετοχή της Αλουμίνιον της Ελλάδος, ενώ δίνει δίκαιη τιμή στα 15,5 ευρώ από 12,7 ευρώ για τη μετοχή της Μέτκα.

Μυτιληναίος: Νέα τιμή στα 43 ευρώ από Π&Κ
Στα 43 από 35,2 ευρώ αναβαθμίζει την τιμή στόχο για τη μετοχή της Μυτιληναίος μετά τη σύσταση κοινοπραξίας με την Endesa η Π&Κ Χρηματιστηριακή, όπως αναφέρει σε έκθεσή της με σημερινή (26/4) ημερομηνία όπου διατηρεί σύσταση ”overweight”.

Η χρηματιστηριακή προχωρά σε υψηλότερη αποτίμηση του ενεργητικού του ομίλου στην ενέργεια στα 600 εκατ. ευρώ ή 14,8 ευρώ ανά μετοχή από 9 ευρώ ανά μετοχή.

Η Π&Κ διατηρεί την εκτίμηση για δίκαιη αποτίμηση 18,8 ευρώ για τη μετοχή της Αλουμίνιον της Ελλάδος. Παράλληλα, δίνει δίκαιη τιμή στα 15,5 ευρώ από 12,7 ευρώ για τη μετοχή της Μέτκα λόγω αυξημένων αναπτυξιακών ευκαιριών στον ενεργειακό τομέα.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι η τρέχουσα τιμή-στόχος και σύσταση για τη μετοχή της Μυτιληναίος δεν λαμβάνει υπόψη την όποια πιθανή δημιουργία αξίας από τις μελλοντικές ενέργειες της κοινοπραξίας με την Endesa, μένοντας στα υφιστάμενα θεμελιώδη μεγέθη της κ/ξ, αν και αναγνωρίζει ότι πρόκειται για μια πολλά υποσχόμενη συμφωνία για την Μυτιληναίος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v