Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eμπορική: Τεχνική ανάλυση για ΕΤΕ, ΤΤ, Info-Quest

Την τεχνική εικόνα της Εθνικής, του ΤΤ και της Info-Quest παραθέτει η Εμπορική Τράπεζα σε τεχνική ανάλυση με ημερομηνία 26 Απριλίου. Για την Εθνική Τράπεζα τονίζεται ότι αποτελεί θετική εξέλιξη η παραμονή υψηλότερα της στήριξης των 41,5 ευρώ καθώς η τάση παραμένει ανοδική.

Eμπορική: Τεχνική ανάλυση για ΕΤΕ, ΤΤ, Info-Quest
Την τεχνική εικόνα της Εθνικής, του ΤΤ και της Info-Quest παραθέτει η Εμπορική Τράπεζα σε τεχνική ανάλυση με ημερομηνία 26 Απριλίου.

Ειδικότερα για την Εθνική Τράπεζα τονίζεται ότι αποτελεί θετική εξέλιξη η παραμονή υψηλότερα της στήριξης των 41,5 ευρώ καθώς η τάση παραμένει ανοδική. Οι επόμενες αντιστάσεις εντοπίζονται στα 43,6 και 44 ευρώ (όριο ανοδικού καναλιού).

Για το ΤΤ επισημαίνεται ότι αποτελεί αρνητική εξέλιξη η υποχώρηση χαμηλότερα της στήριξης των 17,7 ευρώ κίνηση αντίθετη με τις εκτιμήσεις της Εμπορικής. Σύμφωνα με τις νέες εξελίξεις δεν μπορεί πλέον να αποκλειστεί καθοδική εκτόνωση της συσσώρευσης τιμών του προηγούμενου διμήνου. Οι επόμενες στηρίξεις εντοπίζονται στα 17,2 και 16,4 ευρώ.

Στο μεταξύ, θετική εξέλιξη αποτελεί για την Info – Quest η ανοδική διάσπαση της αντίστασης των 4,26 ευρώ με αυξημένους όγκους συναλλαγών. Ο βραχυχρόνιος ανοδικός στόχος προσδιορίζεται στα 4,5 ευρώ, ενώ σε μεσοπρόθεσμο ορίζοντα η επόμενη αξιόλογη αντίσταση εντοπίζεται στην περιοχή των 4,9 ευρώ. Αντιστάσεις εντοπίζονται στα 4,54, 4,7 ευρώ και 4,9 ευρώ, ενώ στηρίξεις εντοπίζονται στα 4,26, 4,02 και 3,78 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v