Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Στα 33 ευρώ η νέα τιμή από Credit Suisse

Στα 33 ευρώ, από 29 ευρώ πριν, αυξάνει την τιμή–στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ η Credit Suisse στο ”First Edition Europe”, με ημερομηνία 26/4, αναβαθμίζοντας παράλληλα τη σύσταση σε ”outperform” από ”neutral”. Η νέα τιμή–στόχος αντανακλά την εμπιστοσύνη του διεθνούς οίκου στην ικανότητα του οργανισμού να διαχειριστεί το risk management, επισημαίνεται στο report.

ΟΠΑΠ: Στα 33 ευρώ η νέα τιμή από Credit Suisse
Στα 33 ευρώ, από 29 ευρώ πριν, αυξάνει την τιμή–στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ η Credit Suisse στο ”First Edition Europe”, με ημερομηνία 26/4, αναβαθμίζοντας παράλληλα τη σύσταση σε ”outperform” από ”neutral”.

Η νέα τιμή–στόχος αντανακλά την εμπιστοσύνη του διεθνούς οίκου στην ικανότητα του οργανισμού να διαχειριστεί το risk management, επισημαίνεται στο report, ενώ τονίζεται το αδικαιολόγητο discount που διαπραγματεύεται η μετοχή του ΟΠΑΠ, έναντι των αντίστοιχων βρετανικών εταιριών.

Ο οργανισμός διαπραγματεύεται 14,4 φορές τα εκτιμώμένα κέρδη ανά μετοχή του 2007 και 12,4 φορές τα προβλεπόμενα κέρδη ανά μετοχή του 2008, τονίζει ο διεθνής οίκος.

H μετοχή του ΟΠΑΠ ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 25ης Απριλίου στα 28,14 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v