Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τέσσερις αλλαγές στο ΓΔ του ΧΑ

Οι μετοχές της MPB, της Lamda Detergent, της Eurobank Properties και της ΝΕΛ εισέρχονται στο Γενικό Δείκτη σύμφωνα με τις αποφάσεις της Επιτροπής Δεικτών του ΧΑ. Παράλληλα διαγράφονται οι μετοχές της Τράπεζας Κύπρου, του Αστέρα, της Elmec και της Παντεχνικής.

Τέσσερις αλλαγές στο ΓΔ του ΧΑ
Οι μετοχές της MPB, της Lamda Detergent, της Eurobank Properties και της ΝΕΛ εισέρχονται στο Γενικό Δείκτη σύμφωνα με τις αποφάσεις της Επιτροπής Δεικτών του ΧΑ.

Παράλληλα διαγράφονται οι μετοχές της Τράπεζας Κύπρου, του Αστέρα, της Elmec και της Παντεχνικής.

Στο δείκτη υψηλής κυκλοφοριακής ταχύτητας εισέρχονται οι μετοχές της Unibrain, της Ιμπεριο, της Βαλκάν Εξπορτ, της Revoil, των Ελληνικών Ιχθυοκαλλιεργειών, της Kego, του Χατζηιωάννου και της Rainbow.

Αντίθετα διαγράφονται από το δείκτη οι μετοχές της ΑΤΤΙ-ΚΑΤ, των Ελληνικών Καλωδίων, της ΕΛΤΟΝ, της Altec, της Centric, της Lavipharm και της Εβροφάρμας.

Πιο συγκεκριμένα, η Επιτροπή αποφάσισε τις ακόλουθες αλλαγές στην σύνθεση των Δεικτών Χ.Α.:

* στον Γενικό Δείκτη Τιμών Χ.Α., έγιναν τέσσερις (4) προσθήκες και τέσσερις (4) διαγραφές μετοχών.

* στον Δείκτη Συνολικής Απόδοσης του Γενικού Δείκτη Τιμών Χ.Α., έγιναν τέσσερις (4) προσθήκες και τέσσερις (4) διαγραφές μετοχών.

* στον Δείκτη Υψηλής Κυκλοφοριακής Ταχύτητας, έγιναν οκτώ (8) προσθήκες και επτά (7) διαγραφές μετοχών καθώς και τέσσερις (4) μεταβολές του ποσοστού στάθμισης των μετοχών στον Δείκτη.

Η νέα σύνθεση των Δεικτών Χ.Α. θα ισχύσει από την συνεδρίαση της Δευτέρας 7 Μαΐου 2007.

* Ολες οι αλλαγές στους δείκτες δημοσιεύονται στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v