Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Στα 25 ευρώ η νέα τιμή στόχος από HSBC

Στα 25 από 24 ευρώ αναθεωρεί την τιμή στόχο για τη μετοχή της Intralot η HSBC διατηρώντας τη σύσταση ”neutral”. Σε έκθεσή της (24/4) η χρηματιστηριακή αναφέρει πως, κατά την εκτίμησή της, οι τελευταίοι τέσσερις μήνες επιβεβαίωσαν ότι η Intralot έχει σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης και ότι αντιμετωπίζει πληθώρα κινδύνων.

Intralot: Στα 25 ευρώ η νέα τιμή στόχος από HSBC
Στα 25 από 24 ευρώ αναθεωρεί την τιμή στόχο για τη μετοχή της Intralot η HSBC διατηρώντας τη σύσταση ”neutral”.

Σε έκθεσή της με ημερομηνία 24 Απριλίου, η χρηματιστηριακή αναφέρει πως, κατά την εκτίμησή της, οι τελευταίοι τέσσερις μήνες επιβεβαίωσαν όχι μόνο ότι η Intralot έχει σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης, αλλά και ότι αντιμετωπίζει πληθώρα κινδύνων.

Ειδικότερα, η HSBC τονίζει ότι το ”πισωγύρισμα” στις αγορές της Τουρκίας και της Νότιας Αφρικής αντισταθμίζεται από ευκαιρίες στην Ιταλία, την Ισπανία και πιθανότατα και τις ΗΠΑ.

Η HSBC επισημαίνει ότι με την απόφαση της Τουρκίας να ξεκινήσει νέο διαγωνισμό για τη διαχείριση του αθλητικού στοιχήματος εντός ενός έτους, το ρίσκο ανανέωσης λαμβάνει χώρα 3-4 χρόνια νωρίτερα του αναμενόμενου, ενώ και οι όροι της μονοετούς σύμβασης είναι χειρότεροι της αρχικής συμφωνίας.

Στην ιταλική αγορά, η HSBC εκτιμά ότι η Intralot είναι σε θέση να εξασφαλίσει μερίδιο 15% από την αγορά στοιχήματος, με περιθώρια ΕΒΙΤDΑ της τάξεως του 6-9%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v