Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εμπορική: Επιφυλάξεις βραχυπρόθεσμα για την αγορά

Επιφυλακτική για τη βραχυπρόθεσμη πορεία της αγοράς παραμένει η Εμπορική, θεωρώντας ότι μετά τη διορθωτική κίνηση, η ανοδική αντίδραση από την περιοχή στήριξης των 4.720 μονάδων δεν την έχει πείσει ότι θα μπορέσει να επεκταθεί υψηλότερα της μεσοπρόθεσμης ζώνης αντίστασης των 4.870-5.050 μονάδων.

Εμπορική: Επιφυλάξεις βραχυπρόθεσμα για την αγορά
Επιφυλακτική για το άμεσο μέλλον, όσον αφορά στην αγορά, παραμένει η Εμπορική, θεωρώντας ότι μετά τη διορθωτική κίνηση, η ανοδική αντίδραση από την περιοχή στήριξης των 4.720 μονάδων δεν την έχει πείσει –με τις τρέχουσες τεχνικές ενδείξεις- ότι θα μπορέσει να επεκταθεί υψηλότερα της μεσοπρόθεσμης ζώνης αντίστασης των 4.870-5.050 μονάδων, όπως αναφέρει στην τεχνική της ανάλυση για τον Γενικό Δείκτη (20/4).

Η Εμπορική θεωρεί ότι δεν έχει απομακρυνθεί ο κίνδυνος μιας νέας υποχώρησης των τιμών. Για να απομακρυνθούν αυτοί οι φόβοι, τονίζει στην τεχνική της ανάλυση, θα πρέπει όχι μόνο να εξισορροπήσουν οι σημαντικότεροι χρηματιστηριακοί δείκτες του εξωτερικού, αλλά να δείξουν και διαθέσεις επιτάχυνσης της ανοδικής τάσης.

Σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα η Εμπορική εκτιμά ότι η τάση θα παραμείνει θετική, αλλά σε ορίζοντα διμήνου θεωρούμε ότι θα σημειωθούν αρκετές παλινδρομήσεις του Γενικού Δείκτη, προτού σημειωθεί ένα νέο αξιόλογο ανοδικό κύμα.

* Διαβάστε την Τεχνική Ανάλυση της Εμπορικής για τον Γενικό Δείκτη στη δεξιά στήλη, ”Συνοδευτικό Υλικό”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v