Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΜΥΤΙΛ: Στα 46,8 ευρώ η νέα τιμή από UBS (”buy”)

Στα 46,8 από 38,8 ευρώ αναβαθμίζει την τιμή-στόχο για τον Μυτιληναίο η UBS σε έκθεσή της με ημερομηνία 20 Απριλίου όπου διατηρεί τη σύσταση ”buy 1”. Ο οίκος βλέπει εξαιρετικά θετικά την επίδραση από το deal με την Endesa, κάτι που οδηγεί στην ανοδική αναθεώρηση και της τιμής-στόχου για τη ΜΕΤΚΑ από τα 8,8 στα 16,7 ευρώ.

ΜΥΤΙΛ: Στα 46,8 ευρώ η νέα τιμή από UBS (”buy”)
Στα 46,8 από 38,8 ευρώ αναβαθμίζει την τιμή-στόχο για τον Μυτιληναίο η UBS σε έκθεσή της με ημερομηνία 20 Απριλίου όπου διατηρεί τη σύσταση ”buy 1”.

Ο οίκος βλέπει εξαιρετικά θετικά την επίδραση από το deal με την Endesa, κάτι που οδηγεί στην ανοδική αναθεώρηση και της τιμής-στόχου για τη ΜΕΤΚΑ από τα 8,8 στα 16,7 ευρώ.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση με τίτλο ”δημιουργώντας χώρο για να μεγαλώσει”, η αναβάθμιση έγινε προκειμένου να αποτιμηθεί το joint venture με την Endesa, αλλά και οι ανακοινώσεις για αναδιάρθρωση, και για την τριπλή συγχώνευση.

Η διοίκηση της Μυτιληναίος, αναφέρει η UBS, σε αντίθεση με άλλες εταιρίες συμμετοχών στην Ελλάδα έχει λογική ενός private equity που εφαρμόζει την πρακτική του στις περιφερειακές ενεργειακές υποδομές και στην εξόρυξη αξίας από ενεργητικό που σχετίζεται με εμπορεύματα. Η τρέχουσα δανειακή θέση επιτρέπει στην ομάδα Μυτιληναίου να παρακολουθεί νέες ευκαιρίες που θα εμφανιστούν στην περιφέρεια.

Ο οίκος, αφού εκφράζει την εμπιστοσύνη του στον τίτλο τόσο του Μυτιληναίου όσο και της ΜΕΤΚΑ, αναφέρει πως προχώρησε σε υποβάθμιση του συμβολαίου της αλουμίνας λόγω των σφιχτών περιθωρίων στην παρούσα αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v