Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΙΝΛΟΤ:Κάτω των εκτιμήσεων το guidance λένε οι ΑΧΕ

Χαμηλότερα των προβλέψεων χαρακτηρίζουν το guidance της Intralot οι Marfin – Egnatia και Alpha Finance στα πρωινά report με ημερομηνία 19 Απριλίου. Η Marfin – Egnatia τονίζει ότι οιι προβλέψεις της διοίκησης για την κερδοφορία του 2007 ειναι 8% χαµηλότερα από τις συγκλίνουσες εκτιµήσεις και 5,7%

ΙΝΛΟΤ:Κάτω των εκτιμήσεων το guidance λένε οι ΑΧΕ
Χαμηλότερα των προβλέψεων χαρακτηρίζουν το guidance της Intralot οι Marfin – Egnatia και Alpha Finance στα πρωινά report με ημερομηνία 19 Απριλίου.

Ειδικότερα η Marfin – Egnatia τονίζει ότι οιι προβλέψεις της διοίκησης για την κερδοφορία του 2007 ειναι 8% χαµηλότερα από τις συγκλίνουσες εκτιµήσεις και 5,7% χαµηλότερα από τις δικές.

Οιι επενδυτές θα πρέπει να εστιάσουν στις εξελίξεις στην Αµερικάνικη αγορά λοταριών οι οποίες αναµένεται να ιδιωτικοποιηθούν τα επόµενα 2-3 χρόνια µε τις πολιτείες του Ιλλινοις και της Ινδιάνα να είναι οι πρώτες. Σηµειώνεται ότι ο τζίρος και τα κέρδη των Αµερικάνικων λοτταριών το 2005 προσέγγισε τα 48 δισ. δολλάρια και τα 14 δισ. δολλάρια αντιστοίχως, επισημαίνει η χρηματιστηριακή.

Από την πλευρά της η Alpha Finance υπογραμμίζει πως οι εκτιμήσεις ήταν κάτω από τις προβλέψεις δεδομένο που κρίνει ως αρνητικό για τις μετοχές της εταιρίας ασχέτως αν η διοίκηση επέλεξε να είναι συντηρητική στις εκτιμήσεις.

Ωστόσο τονίζει ότι παραμένει θετική και θα προχωρήσει σε αναθεώρηση των εκτιμήσεών της, βάσει του business model της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v