Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΤΕΧ: Υποβάθμιση σε ”hold” από τη Marfin

Στα 11,1 ευρώ αυξάνει την τιμή - στόχο για τη μετοχή της ΕΛΤΕΧ η Marfin - Egnatia σε έκθεσή της (19/04) υποβαθμίζοντας παράλληλα τη σύσταση σε ”hold”, από ”buy”. Η υποβάθμιση της σύστασης οφείλεται στην ισχυρή πορεία της μετοχής η οποία έχει ενισχυθεί κατά 54% από την περίοδο που η Marfin – Egnatia ξεκίνησε εκ νέου την κάλυψη της ΕΛΤΕΧ.

ΕΛΤΕΧ: Υποβάθμιση σε ”hold” από τη Marfin
Στα 11,1 ευρώ αυξάνει την τιμή - στόχο για τη μετοχή της ΕΛΤΕΧ η Marfin - Egnatia σε έκθεσή της (19/04) υποβαθμίζοντας παράλληλα τη σύσταση σε ”hold”, από ”buy”.

Η υποβάθμιση της σύστασης οφείλεται στην ισχυρή πορεία της μετοχής η οποία έχει ενισχυθεί κατά 54% από την περίοδο που η Marfin – Egnatia ξεκίνησε εκ νέου την κάλυψη της ΕΛΤΕΧ, υπογραμμίζεται στην έκθεση.

Παράλληλα η χρηματιστηριακή προβλέπει πλέον ότι η μέση ετήσια άνοδος των καθαρών κερδών της εισηγμένης θα τρέξει με ρυθμό 27% την περίοδο 2007-08, ενώ τονίζει ότι δεν διακρίνει ιδιαίτερους καταλύτες για τη μετοχή βραχυπρόθεσμα εκτός ίσως από την πιθανότητα μιας επιστροφής κεφαλαίου ή άλλες επενδύσεις που θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν λόγω της ισχυρής ρευστότητας που διαθέτει ο όμιλος.

Η μετοχή της ΕΛΤΕΧ ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 18ης Απριλίου στα 10,4 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v