Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Με ”buy” ξεκινά κάλυψη η Merrill Lynch

Με σύσταση ”buy” και τιμή-στόχο στα 32 ευρώ ξεκινά κάλυψη για τη μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς η Merrill Lynch, όπως αναφέρει σε έκθεσή της με σημερινή (18/4) ημερομηνία. Ο διεθνής οίκος επισημαίνει ότι η Πειραιώς προσφέρει έναν από τους ταχύτερους ρυθμούς ανάπτυξης κερδοφορίας στην Ευρώπη.

Πειραιώς: Με ”buy” ξεκινά κάλυψη η Merrill Lynch
Με σύσταση ”buy” και τιμή-στόχο στα 32 ευρώ ξεκινά κάλυψη για τη μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς η Merrill Lynch, όπως αναφέρει σε έκθεσή της με σημερινή (18/4) ημερομηνία.

Ο διεθνής οίκος επισημαίνει ότι η Πειραιώς προσφέρει έναν από τους ταχύτερους ρυθμούς ανάπτυξης κερδοφορίας στην Ευρώπη, με αναμενόμενο μέσο ετήσιο ρυθμό αύξησης των κερδών ανά μετοχή της τάξεως του 27,5%, έναντι πρόβλεψής της για ρυθμό 19,4% για τις ελληνικές τράπεζες.

Παρά τις ισχυρές αναπτυξιακές προοπτικές της τράπεζας, η μετοχή διαπραγματεύεται με Ρ/Ε 12,3, ευθυγραμμισμένο με τις υπόλοιπες ελληνικές τράπεζες, με βάση τα εκτιμώμενα κέρδη 2008.

Όπως αναφέρει η Merrill Lynch, η μετοχή αξίζει να διαπραγματεύεται με premium. Ο διεθνής οίκος εκτιμά ότι υπάρχει περιθώριο ανοδικής κίνησης 18% έως την τιμή-στόχο που θέτει, στα 32 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v