Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εμπορική: Ανοδική η βραχυχρόνια τάση για τον Γ.Δ.

Η βραχυχρόνια τάση του Γ.Δ. παραμένει ανοδική αναφέρει η Εμπορική σε τεχνική ανάλυση με ημερομηνία 17 Απριλίου, τονίζοντας πως προσεγγίζεται ο στόχος των 4.870 μονάδων και ότι η ευρεία ζώνη τιμών των 4.870 – 5.050 μονάδων αποτελεί μια ισχυρή ζώνη αντίστασης, στην οποία αναμένεται αύξηση της προσφοράς τίτλων. Δείτε τα σχόλια για τον Dow Jones, τον DAX 30 αλλά και για Alpha Bank και Τ.Τ.

Εμπορική: Ανοδική η βραχυχρόνια τάση για τον Γ.Δ.
Η βραχυχρόνια τάση του Γ.Δ. παραμένει ανοδική αναφέρει η Εμπορική σε τεχνική ανάλυση με ημερομηνία 17 Απριλίου, τονίζοντας πως προσεγγίζεται ο στόχος των 4.870 μονάδων και ότι η ευρεία ζώνη τιμών των 4.870 – 5.050 μονάδων αποτελεί μια ισχυρή ζώνη αντίστασης, στην οποία αναμένεται αύξηση της προσφοράς τίτλων.

Σε ό,τι αφορά τον Dow Jones, υπογραμμίζει ότι επιτεύχθηκε ο ελάχιστος ανοδικός στόχος των 12.650 μονάδων και ο δείκτης κατευθύνεται προς το υψηλό έτους στις 12.795 μονάδες που αποτελεί αξιόλογη αντίσταση, γεγονός που σύμφωνα με την Εμπορική την υποχρεώνει να είναι βραχυπρόθεσμα επιφυλακτική για τη δυνατότητα σημαντικής περαιτέρω ανόδου του δείκτη.

Για τον DAX 30 τονίζει ότι παραμένει σε ανοδική τροχιά σημειώνοντας καθημερινά νέο υψηλό έτους, ενώ η επόμενη αξιόλογη ζώνη αντίστασης εντοπίζεται στις 7.400 – 7.500 μονάδες, όπου ενδεχομένως θα κριθεί αν υπάρχει δυνατότητα περαιτέρω επιτάχυνσης της ανοδικής τάσης ή θα σημειωθεί κορύφωση του ισχύοντος ανοδικού κύματος.

---Επισημάνσεις για μετοχές της Alpha και του Τ.Τ.

Για την Alpha Bank επισημαίνει ότι η ανοδική διάσπαση της ζώνης αντίστασης των 23,76 – 24 ευρώ δημιουργεί βάσιμες προσδοκίες ότι το ανοδικό κύμα με αφετηρία τα 21 ευρώ δεν έχει σημειώσει ακόμη το υψηλότερο σημείο. Για τις προσεχείς εβδομάδες θεωρεί ότι η πλησιέστερη αξιόλογη αντίσταση εντοπίζεται στην περιοχή των 26 ευρώ.

Αναφορικά με το Τ.Τ., προβλέπει ότι τις προσεχείς εβδομάδες η συσσώρευση θα εκτονωθεί ανοδικά καιν ότι η τιμή θα ξεπεράσει την αντίσταση των 19 ευρώ, με ελάχιστο ανοδικό τα 20 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v