Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurocorp: Τι ”βλέπει” για ΔΕΗ, Intralot, ΟΠΑΠ

Σε μείωση της τιμής στόχου για ΔΕΗ και Intralot επαναλαμβάνοντας τη σύσταση ”reduce” για κάθε μία εξ αυτών και σε μικρή αύξηση της τιμής για τη μετοχή του ΟΠΑΠ, διατηρώντας τη σύσταση ”hold” προχώρησε σε ξεχωριστές εκθέσεις της με ημερομηνία 16/04/07 η Eurocorp.

Eurocorp: Τι ”βλέπει” για ΔΕΗ, Intralot, ΟΠΑΠ
Σε μείωση της τιμής - στόχου για ΔΕΗ και Intralot επαναλαμβάνοντας τη σύσταση ”reduce” για κάθε μία εξ αυτών και σε μικρή αύξηση της τιμής για τη μετοχή του ΟΠΑΠ, διατηρώντας ωστόσο τη σύσταση ”hold” προχώρησε σε ξεχωριστές εκθέσεις της με ημερομηνία 16/04/07 η Eurocorp.

Ειδικότερα, η χρηματιστηριακή προχώρησε σε μείωση της τιμής - στόχου στα 16,1 ευρώ από 19 ευρώ ανά μετοχή που ήταν προηγουμένως, επαναλαμβάνοντας τη σύσταση ”reduce”, για τη μετοχή της ΔΕΗ, σε έκθεσή (16/04/07) της με τίτλο ”As low as it gets…(?)”.

Ειδικότερα, η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι η ΔΕΗ για μια ακόμη φορά επιβεβαίωσε τη δυνατότητά της να εμφανίζει απογοητευτικά αποτελέσματα, χαμηλότερα ακόμη και των πιο απαισιόδοξων προβλέψεων, ενώ επισημαίνει ότι δεν ”βλέπει” κανένα σημάδι ανάκαμψης εντός του 2007.

Επιπλέον, αναθεωρεί ελαφρώς προς τα επάνω τις προβλέψεις της για τις πωλήσεις της εταιρίας, αλλά μειώνει τις εκτιμήσεις της για τα κέρδη κατά 54% για το 2007 και κατά 42% για το 2008.

Εν τω μεταξύ, η χρηματιστηριακή σε έκθεσή της με τίτλο ”To have and to hold...” αύξησε ελαφρώς την τιμή στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ, στα 28,50 ευρώ από 28,40 ευρώ προηγουμένως, διατηρώντας τη σύσταση ”hold”.

Η Eurocorp σημειώνει ότι η μετοχή του Οργανισμού είναι πλήρως αποτιμημένη, και επισημαίνει ότι κατά την εκτίμησή της, η προοπτική περαιτέρω ανάπτυξης του Οργανισμού είναι περιορισμένη λόγω των εκτιμήσεων για επιβράδυνση των ρυθμών ανάπτυξης από την έλλειψη σημαντικών ποδοσφαιρικών γεγονότων το τρέχον έτος, που πιθανώς θα επηρεάσουν αρνητικά τα έσοδα του ”Πάμε Στοίχημα”.

Τέλος, σε ξεχωριστή έκθεσή της η Eurocorp, που τιτλοφορείται ”The last tango...”, μείωσε την τιμή στόχο για τη μετοχή της Intralot στα 22,80 ευρώ από 23,50 ευρώ ανά μετοχή που είχε θέσει προηγουμένως, επαναλαμβάνοντας τη σύσταση ”reduce”.

Η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι παραμένει κάπως επιφυλακτική όσον αφορά τις μακροπρόθεσμες προοπτικές ανόδου της μετοχής, με βάσει τις τρέχουσες εξελίξεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v