Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΠΕ: Βελτιωμένη η «δομή» χρηματοδότησης, λέει η Eurobank Equities

Tα ΕΛΠΕ ολοκλήρωσαν με επιτυχία ένα μεγάλο κομμάτι της χρηματοπιστωτικής τους στρατηγικής, βελτιώνοντας τη ρευστότητά τους και τα χρηματοδοτικά κόστη, αναφέρει η Eurobank Equities.

ΕΛΠΕ: Βελτιωμένη η «δομή» χρηματοδότησης, λέει η Eurobank Equities
To 2012 τα ΕΛΠΕ ολοκλήρωσαν την αναβάθμιση του διυλιστηρίου της Ελευσίνας, γεγονός που οδήγησε στην αύξηση της απόδοσης, ενώ το 2011 εργασίες συντήρησης υπέστη και ο Ασπρόπυργος, αναφέρει η Eurobank Equities σε ανάλυση.

Σύμφωνα με την χρηματιστηριακή τα ΕΛΠΕ ολοκλήρωσαν με επιτυχία ένα μεγάλο κομμάτι της χρηματοπιστωτικής τους στρατηγικής, βελτιώνοντας τη ρευστότητά τους και τα χρηματοδοτικά κόστη.

Η εταιρία ολοκλήρωσε το β΄ τρίμηνο του 2014 δυο εκδόσεις ευρωομολόγων (400 και 325 εκατ. δολ. αντίστοιχα) τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την αποπληρωμή άλλα δανείων, αναφέρει η Eurobank Equities.

Σύμφωνα με το report τα spreads των τριών ομολόγων της εταιρίας έχουν διευρυνθεί κατά 149μ.β. σε σχέση με το τελευταίο τρίμηνο.

Σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα α΄ εξαμήνου η χρηματιστηριακή αναφέρει ότι επηρεάστηκαν αρνητικά από τα αδύναμα περιθώρια διύλισης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v