Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σιδενόρ: Στα 16,1 ευρώ η νέα τιμή-στόχος από UBS

Σε αύξηση της τιμής-στόχου κατά 35% έως τα 16,1 ευρώ προχώρησε η UBS σε έκθεσή της, ενώ η σύσταση επαναπροσδιορίζεται σε ”neutral” από ”buy”, αφού, όπως επισημαίνει, ”μετά την κούρσα, είναι ώρα για χαλάρωση”. Οι τιμές του χάλυβα, που συνέβαλαν σημαντικά στη ραγδαία άνοδο της μετοχής της Σιδενόρ, είναι πιθανόν να σταματήσουν το ράλι τους και να δεχτούν πίεση μέσα στο 2007, αναφέρεται.

Σιδενόρ: Στα 16,1 ευρώ η νέα τιμή-στόχος από UBS
Σε αύξηση της τιμής-στόχου κατά 35% έως τα 16,1 ευρώ (από τα 11,9 ευρώ προηγουμένως) προχώρησε η UBS σε έκθεσή της με σημερινή ημερομηνία, ενώ η σύσταση επαναπροσδιορίζεται σε ”neutral” από ”buy”, αφού, όπως επισημαίνει ο οίκος, ”μετά την κούρσα, είναι ώρα για χαλάρωση”.

Ο οίκος προχωρά ακόμη σε αναβάθμιση των προβλέψεών του για τα κέρδη ανά μετοχή της εταιρίας κατά 8,5% και 29,8% στα έτη 2007 και 2008 αντίστοιχα, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως το 2007 η μετοχή έχει κινηθεί κατά 75% ανοδικά.

Όπως εκτιμά η UBS, οι τιμές του χάλυβα, που συνέβαλαν σημαντικά στη ραγδαία άνοδο της μετοχής της Σιδενόρ, είναι πιθανόν να σταματήσουν το ράλι τους και να δεχτούν πίεση μέσα στο 2007.

Στρατηγικά, αναφέρεται στην έκθεση, εκτίμηση του οίκου είναι ότι η εταιρία θα θελήσει να αυξήσει τη χωρητικότητα των αγωγών της, προσθέτοντάς τους περίπου 10%, προκειμένου να ικανοποιήσουν την εκτιμώμενη ζήτηση για το 2008.

Η μετοχή της Σιδενόρ ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της Παρασκευής στα 15,7 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v