Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Στα 16 ευρώ ”κόβει” την τιμή-στόχο η HSBC

Στα 16 ευρώ, από 19 ευρώ προηγουμένως, ”κόβει” την τιμή-στόχο για τη ΔΕΗ η HSBC, σε έκθεσή της με ημερομηνία 16/4, διατηρώντας τη σύσταση ”underweight”. Ο οίκος επισημαίνει ότι η εικόνα για το 2007 είναι δυσοίωνη και ότι η αποτίμηση της μετοχής ίσως να μην έχει υποχωρήσει ακόμη στο χαμηλότερο σημείο.

ΔΕΗ: Στα 16 ευρώ ”κόβει” την τιμή-στόχο η HSBC
Στα 16 ευρώ, από 19 ευρώ προηγουμένως, ”κόβει” την τιμή-στόχο για τη ΔΕΗ η HSBC, σε έκθεσή της με ημερομηνία 16/4, διατηρώντας τη σύσταση ”underweight”.

Ο οίκος επισημαίνει ότι η εικόνα για το 2007 είναι δυσοίωνη και ότι η αποτίμηση της μετοχής ίσως να μην έχει υποχωρήσει ακόμη στο χαμηλότερο σημείο.

Η HSBC εκτιμά ότι η όποια ανάκαμψη θα είναι σταδιακή και υπάρχουν νομοθετικές αβεβαιότητες και εκτελεστικά ρίσκα. Ελλείψει αξιόλογου βραχυπρόθεσμου καταλύτη, η HSBC παραμένει ”underweight” για τη μετοχή, περιορίζοντας την τιμή-στόχο στα 16 από 19 ευρώ.

Η HSBC υπογραμμίζει ότι η μετοχή της ΔΕΗ παραμένει κερδοσκοπικό παιχνίδι με βάση τις εξελίξεις στη νομοθεσία και την πετρελαϊκή τιμή και όχι με βάση μια πιθανή αναδιάρθρωση.

Η μετοχή της ΔΕΗ ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της Παρασκευής στα 18 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v