Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ETE: Στις 5 κορυφαίες τραπεζικές επιλογές της CS

Η μετοχή της Εθνικής περιλαμβάνεται στις 5 κορυφαίες τραπεζικές επιλογές της Credit Suisse σύμφωνα με ανάλυση του διεθνούς οίκου με τίτλο ”European Banks Monitor”, στην οποία διατηρεί την τιμή – στόχο των 47,4 ευρώ και τη σύσταση ”outperform”. Τι σχολιάζει για την Αγροτική Τράπεζα.

ETE: Στις 5 κορυφαίες τραπεζικές επιλογές της CS
Η μετοχή της Εθνικής περιλαμβάνεται στις 5 κορυφαίες τραπεζικές επιλογές της Credit Suisse σύμφωνα με ανάλυση του διεθνούς οίκου με τίτλο ”European Banks Monitor”, στην οποία διατηρεί την τιμή – στόχο των 47,4 ευρώ και τη σύσταση ”outperform”.

O διεθνής οίκος επισημαίνει ότι η βέλτιστη χρήση των κεφαλαίων της τράπεζας αλλά και η πιθανότητα μείωσης των επιτοκίων στην Τουρκία θα μπορούσαν να ενισχύσουν τις αποδόσεις.

Παράλληλα προβλέπει ότι η μέση ετήσια αύξηση των καθαρών κερδών της Εθνικής θα τρέξει με ρυθμό 28% την περίοδο 2006-09.

Η μετοχή της Εθνικής ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 12ης Απριλίου στα 41,72 ευρώ.

Για τη μετοχή της Αγροτικής Τράπεζας η Credit Suisse θέτει τιμή – στόχο τα 4,5 ευρώ, επαναδιατυπώνει τη σύσταση ”neutral”, ενώ τονίζει πως παρά την σημαντική αναδιάρθρωση που υπέστη τα λειτουργικά της μεγέθη παρέμειναν ”φτωχά”.

Στην έκθεση, η Credit Suisse επαναδιατυπώνει τη σύσταση ”overweight” και την τιμή-στόχο των 28,5 ευρώ για τη μετοχή της Alpha Bank, σύσταση ”overweight” με στόχο τα 34,3 ευρώ για τη Eurobank και τιμή στόχο στα 9,3 ευρώ για τη μετοχή της Marfin Popular Bank, επίσης με σύσταση ”overweight”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v