Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Folli: Στα 40,5 ευρώ τη βλέπει η Goldman Sachs

Με τιμή–στόχο τα 40,5 ευρώ και σύσταση ”buy” η Goldman Sachs ξεκινά σε έκθεσή της (2/4) την κάλυψη της μετοχής της Folli Follie, ενώ τη συμπεριλαμβάνει στην ”Conviction Buy list”. Ο πολλαπλασιαστής εκτιμάται στο 10,5 το 2007, έναντι 22,3 του κλάδου, discount που ο διεθνής οίκος χαρακτηρίζει αδικαιολόγητο δεδομένων των ισχυρών θεμελιωδών στοιχείων και της καλής προοπτικής της εταιρίας για κερδοφορία.

Folli: Στα 40,5 ευρώ τη βλέπει η Goldman Sachs
Με τιμή–στόχο τα 40,5 ευρώ και σύσταση ”buy” η Goldman Sachs ξεκινά σε έκθεσή της (2/4) την κάλυψη της μετοχής της Folli Follie, ενώ τη συμπεριλαμβάνει στην ”Conviction Buy list”.

Αναμένουμε το 2007 να είναι ένα σημαντικό έτος για την εταιρία, το οποίο θα χαρακτηριστεί από την ενίσχυση της παρουσίας της Folli Follie στην Κίνα, ενώ περαιτέρω άνοδος μπορεί να προέλθει από την επέκταση στην αγορά των ΗΠΑ, επισημαίνει η Goldman Sachs.

Ο πολλαπλασιαστής της εταιρίας εκτιμάται στο 10,5 το 2007, έναντι 22,3 του κλάδου, discount που ο διεθνής οίκος χαρακτηρίζει αδικαιολόγητο δεδομένων των ισχυρών θεμελιωδών στοιχείων και της καλής προοπτικής της εταιρίας για κερδοφορία.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Goldman Sachs, τα καθαρά κέρδη του ομίλου θα παρουσιάσουν αύξηση 26% το 2007, ενώ οι πωλήσεις θα τρέξουν με ρυθμό 27%.

Η τιμή–στόχος συνεπάγεται περιθώριο ανόδου 55%, ενώ η μετοχή της εταιρίας ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 2ας Απριλίου στα 26,42 ευρώ. Σημειώνεται ότι η μετοχή της εισηγμένης ενισχύεται κατά περίπου 8,2%, προσεγγίζοντας τα 28,6 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v