Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

TT: Πως σχολιάζουν τα μεγέθη Marfin- Alpha Fin.

Στην ισχυρή και υψηλότερη των προβλέψεων πορεία των εσόδων από χρηματοοικονομικές συναλλαγές αποδίδουν κατά κύριο λόγο την αύξηση των κερδών του ΤΤ το 2006 οι Marfin – Egnatia και Alpha Finance σε αντίστοιχες εκθέσεις τους.

TT: Πως σχολιάζουν τα μεγέθη Marfin- Alpha Fin.
Στην ισχυρή και υψηλότερη των προβλέψεων πορεία των εσόδων από χρηματοοικονομικές συναλλαγές αποδίδουν κατά κύριο λόγο την αύξηση των κερδών του ΤΤ το 2006 οι Marfin– Egnatia και Alpha Finance σε αντίστοιχες εκθέσεις τους.

Αναλυτικότερα, τα αποτελέσματα από τις κύριες δραστηριότητες (core accounts) του ΤΤ δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες της Marfin–Egnatia, αναφέρει η χρηματιστηριακή σε σχετική έκθεση (03/04) στην οποία διατηρεί την τιμή – στόχο των 20,3 ευρώ και τη σύσταση ”accumulate”.

Σε ό,τι αφορά τα κυριότερα σημεία των αποτελεσμάτων του 2006 τονίζει την πορεία των εσόδων από χρηματοοικονομικές συναλλαγές και την φορολογική επιβάρυνση της τάξεως των 16 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα τονίζει ότι τα αποτελέσματα του ΤΤ είναι μη ελεγμένα, ωστόσο υπογραμμίζει ότι κατά πάσα πιθανότητα θα προκαλέσουν υποβαθμίσεις στις εκτιμήσεις για τα EPS και στη σύσταση σε ”hold”.

Από την πλευρά της η Alpha Finance χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα δ΄ τριμήνου του ΤΤ υψηλότερα των προβλέψεων χάρις στα έσοδα από χρηματοοικονομικές συναλλαγές.

Η χρηματιστηριακή τονίζει ότι θα προχωρήσει σε αναθεώρηση των εκτιμήσεών της μετά την δημοσιοποίηση των ελεγμένων αποτελεσμάτων διατηρώντας την τιμή – στόχο των 19 ευρώ και τη σύσταση ”outperform”

H μετοχή του ΤΤ ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 2ης Απριλίου στα 18,5 ευρώ.

Σημειώνεται ότι τα μη ελεγμένα ενοποιημένα καθαρά κέρδη του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου το 2006 ανήλθαν στα 137,2 εκατ. από 122,5 εκατ. ευρώ στο 2005, καταγράφοντας άνοδο 12%, σύμφωνα με τους ισολογισμούς της εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v