Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ:Αποφασίζει μετατάξεις εταιριών στις κατηγορίες

Την αναθεώρηση των κατηγοριών διαπραγμάτευσης των μετοχών θα ανακοινώσει σήμερα το απόγευμα το Χ.Α., μετά τη συνεδρίαση του διοικητικού του συμβουλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Euro2day.gr, περίπου δέκα θα είναι οι αλλαγές που θα ανακοινωθούν σήμερα, εκ των οποίων οι δύο αφορούν σε μετάταξη από τη μεγάλη στη μεσαία κεφαλαιοποίηση και οι υπόλοιπες σε υπαγωγή από τη μεσαία στη μεγάλη.

ΧΑ:Αποφασίζει μετατάξεις εταιριών στις κατηγορίες
Την αναθεώρηση των κατηγοριών διαπραγμάτευσης των μετοχών θα ανακοινώσει σήμερα το απόγευμα το Χ.Α., μετά τη συνεδρίαση του διοικητικού του συμβουλίου.

Ως γνωστόν, στο πρώτο διοικητικό συμβούλιο του Απριλίου αποφασίζονται οι όποιες αλλαγές και μετατάξεις από τη μεσαία προς τη μικρή κεφαλαιοποίηση και το αντίθετο, βάσει της μέσης κεφαλαιοποίησης του προηγούμενου εξαμήνου κάθε εταιρίας, της διασποράς αλλά και της εμπορευσιμότητας αυτής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Euro2day.gr, περίπου δέκα θα είναι οι αλλαγές που θα ανακοινωθούν σήμερα, εκ των οποίων οι δύο αφορούν σε μετάταξη από τη μεγάλη στη μεσαία κεφαλαιοποίηση και οι υπόλοιπες σε υπαγωγή από τη μεσαία στη μεγάλη.

Υπενθυμίζεται ότι στη σημερινή ανακοίνωση δεν θα περιλαμβάνονται επιτηρήσεις, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία αναθεώρησης των σχετικών διατάξεων του κανονισμού του Χ.Α.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v