Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fortius: Τι δείχνει τώρα η τεχνική εικόνα του Γ.Δ

ΠΙθανή υπό τεχνικές προϋποθέσεις θεωρεί η Fortius Finance την ώθηση του Γ.Δ. προς την στήριξη των 4.595 μονάδων, όπως επισημαίνει σε σχετική τεχνική της ανάλυση με ημερομηνία 2 Απριλίου.

Fortius: Τι δείχνει τώρα η τεχνική εικόνα του Γ.Δ
Στο ημερήσιο chart τιμών έχουμε την αποτύπωση ενός inside candlestick με μικρό κυρίως σώμα, όπου όμως δημιουργεί την υποψία ενός Bearish Harami, ιδίως εάν συνοδευτεί κατά τη σημερινή συνεδρίαση με ένα μαύρο candlestick με το close να βρίσκεται κάτω από το low της περασμένης Πέμπτης στις 4.624 μονάδες, επισημαίνει η Fortius Finance σε τεχνική της ανάλυση για τον Γ.Δ. με ημερομηνία 2 Απριλίου.

Πραγματοποίηση του εν λόγω σεναρίου θα ωθήσει το δείκτη προς τη στήριξη των 4.595 μονάδων βάζοντας όμως ως στόχο την προσέγγιση της γνωστής, από προηγούμενες αναλύσεις, μεσοπρόθεσμης γραμμής στήριξης TW, στις 4.575 μονάδες. Από πλευράς απλών κινητών μέσων όρων ο 12άρης διέρχεται από τις 4603 μονάδες ενώ ο 100άρης προσεγγίζει τις 4500 μονάδες.

Τέλος ανοδική είναι η ένδειξη, που παίρνουμε προς το παρόν από τον 14άρη θετικό Directional Movement (+DI), καθώς τις τελευταίες συνεδριάσεις λαμβάνει τιμές πάνω από τον αρνητικό Directional Movement (-DI).

Με πτώση της τάξεως του 0,5%, στις 4643,14 μονάδες, έκλεισε τη περασμένη Παρασκευή ο Γενικός Δείκτης πραγματοποιώντας αξία συναλλαγών 308 εκατ. ευρώ, από τα οποία τα 55 εκατ. ευρώ αφορούσαν μεταβιβάσεις πακέτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v