Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Νέα τιμή τα 23,5 ευρώ από Alpha Finance

Σε καθοδική αναθεώρηση της τιμής-στόχου για τον ΟΤΕ κατά 1,2 ευρώ ανά μετοχή προχωρά η Alpha Finance, λόγω συνυπολογισμού στο μοντέλο του των όσων ανέφερε ο Οργανισμός στο business plan του για τη σταθερή τηλεφωνία. Η σύσταση παραμένει ”οutperform”.

ΟΤΕ: Νέα τιμή τα 23,5 ευρώ από Alpha Finance
Τα 23,5 ευρώ θέτει ως νέα τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΤΕ η Alpha Finance σε έκθεσή της με ημερομηνία 30 Μαρτίου, ενώ η σύσταση διατηρείται ”outperform”.

Η χρηματιστηριακή προχωρά σε υποβάθμιση της τιμής-στόχου κατά 1,2 ευρώ, κάτι που αποδίδει κυρίως στην καθοδική αναπροσαρμογή των εκτιμήσεων που αφορούν στη σταθερή τηλεφωνία - κάτι που με τη σειρά του μειώνει τις εκτιμήσεις για τα EBITDA και τα κέρδη ανά μετοχή για τα έτη 2008 και 2009.

Ωστόσο, κατά την εκτίμηση της Alpha Finance, όπως φάνηκε στο business plan, ο Οργανισμός υιοθετεί ”σκληρή στάση” στο θέμα της σταθερής τηλεφωνίας.

Η ίδια η χρηματιστηριακή διατηρεί την αισιοδοξία της σε ό,τι αφορά τις εκτιμήσεις της γύρω από την πορεία του συγκεκριμένου τμήματος, όπου μάλιστα είναι περισσότερο αισιόδοξη έναντι του ίδιου του Οργανισμού, χαρακτηρίζοντας το business plan ”συντηρητικό, όπως αναμενόταν”.

Η μετοχή του Οργανισμού ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της Παρασκευής στα 20,48 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v