Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EFG: Αύξηση τιμής στα 34,3 ευρώ από Credit Suisse

Σε αύξηση της τιμής-στόχου στα 34,3 ευρώ από 28,5 προηγουμένως προχωρά η Credit Suisse για την EFG σε έκθεσή της με ημερομηνία 29/03, θέτοντας τη σύσταση ”overweight” για τον κλάδο και διατηρώντας τη σύσταση ”neutral” για τον τίτλο. Ο οίκος προχώρησε σε αναθεώρηση των προβλέψεών του και σε αύξηση των εκτιμήσεών του για τα EPS στα έτη 2008 και 2009 κατά 5% και 9% αντίστοιχα.

EFG: Αύξηση τιμής στα 34,3 ευρώ από Credit Suisse
Σε αύξηση της τιμής-στόχου στα 34,3 ευρώ από 28,5 προηγουμένως προχωρά η Credit Suisse για τη Eurobank σε έκθεσή της με ημερομηνία 29 Μαρτίου, θέτοντας τη σύσταση ”overweight”.

”Σημείο καμπής” τιτλοφορείται η έκθεση, όπου αναφέρεται το σχέδιο της Eurobank για περαιτέρω ανάπτυξη στη ΝΑ. Ευρώπη. Οι προσπάθειες της Eurobank για εφαρμογή του αποδοτικού επιχειρηματικού μοντέλου της θα πρέπει να υπερκεράσουν τον ισχυρότερο έναντι της εγχώριας αγοράς ανταγωνισμό.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον οίκο, οι στόχοι που έχουν τεθεί για το 2009 είναι επιτεύξιμοι, αν το μακροοικονομικό περιβάλλον της περιοχής δεν χειροτερεύσει δραματικά.

Ο οίκος προχώρησε σε αναθεώρηση των προβλέψεών του και σε αύξηση των εκτιμήσεών του για τα κέρδη ανά μετοχή της Eurobank στα έτη 2008 και 2009 κατά 5% και 9% αντίστοιχα.

Η μετοχή ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της Πέμπτης στα 30,5 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v