Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τιτάν: Έναρξη κάλυψης από Morgan Stanley

Κάλυψη της μετοχής της Τιτάν, με τιμή-στόχο τα 47 ευρώ και σύσταση ”equalweight”, ξεκίνησε με έκθεσή της η Morgan Stanley. Σύμφωνα με τον διεθνή οίκο, η τιμή-στόχος αυτή υποδηλώνει περιθώριο ανόδου 16%. Σύμφωνα με τον οίκο η Τιτάν διαπραγματεύεται 7,3 φορές το εκτιμώμενο για το 2007 EV/EBITDA, αν και εκτιμά ότι η αποτίμησή της αντανακλά τις ανησυχίες για τη Φλόριδα.

Τιτάν: Έναρξη κάλυψης από Morgan Stanley
Κάλυψη της μετοχής της Τιτάν, με τιμή-στόχο τα 47 ευρώ και σύσταση ”equalweight”, ξεκίνησε με έκθεσή της με ημερομηνία 30/3 η Morgan Stanley.

Ο διεθνής οίκος αναφέρει ότι αν και αυτή η τιμή-στόχος υποδηλώνει περιθώριο ανόδου 16%, θεωρεί την Τιτάν ως κλειδί στον κλάδο της μεσαίας κεφαλαιοποίησης, καθώς οι βραχυπρόθεσμοι καταλύτες φαίνονται αρνητικοί (κρίση στην αγορά κατοικιών, κλείσιμο του Lake Belt), ενώ ”βλέπει” καλύτερα σημεία εισόδου στο μέλλον.

Η Morgan Stanely αναφέρει ότι η Τιτάν διαπραγματεύεται 7,3 φορές το εκτιμώμενο για το 2007 EV/EBITDA, αν και εκτιμά ότι η αποτίμησή της αντανακλά τις ανησυχίες για τη Φλόριδα.

Ο διεθνής οίκος σημειώνει ότι οι ισχυροί λειτουργικοί δείκτες του Τιτάνα δικαιολογούν τον πολλαπλασιαστή 8,4 που υποδηλώνει η τιμή-στόχος την οποία έχει θέσει για την εταιρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v