Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

UBS: Τι ειπώθηκε σε roadshow από ΕΛΠΕ & Motor Oil

Στον διπλασιασμό της αξίας της επιχείρησης τα προσεχή 5 έτη στοχεύουν τα ΕΛΠΕ, ενώ έμφαση στα ποιοτικά στοιχεία του ενεργητικού της έδωσε η Motor Oil, σύμφωνα με έκθεση της UBS, με αφορμή την παρουσίαση των εταιριών σε θεσμικούς επενδυτές στις 21 και 22 Μαρτίου.

UBS: Τι ειπώθηκε σε roadshow από ΕΛΠΕ & Motor Oil
Στον διπλασιασμό της αξίας της επιχείρησης τα προσεχή 5 έτη στοχεύουν τα ΕΛΠΕ, ενώ έμφαση στα ποιοτικά στοιχεία του ενεργητικού της έδωσε η Motor Oil, σύμφωνα με έκθεση (28/3) της UBS, με αφορμή την παρουσίαση των εταιριών σε θεσμικούς επενδυτές.

Ειδικότερα, τα ΕΛΠΕ σχεδιάζουν να επενδύσουν έως 2 δισ. ευρώ τα προσεχή 5 έτη για την αναβάθμιση των διυλιστηρίων και την ενίσχυση του marketing. Παράλληλα, σκοπεύουν να επικεντρωθούν στην περαιτέρω εκμετάλλευση των πεδίων εξόρυξης πετρελαίου και φυσικού αερίου στη Λιβύη.

Ο διεθνής οίκος διατηρεί την τιμή-στόχο των 11,75 ευρώ και τη σύσταση ”neutral 2”.

Εξάλλου, η Motor Oil σκοπεύει να επικεντρωθεί στη συνεχή αναβάθμιση των εγκαταστάσεών της, στην ”εμπλοκή” της στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και στην επιστροφή κεφαλαίου στους μετόχους, όπως αναφέρει η UBS, για την οποία διατηρεί την τιμή-στόχο των 23,5 ευρώ και τη σύσταση ”buy 2”.

Σημειώνεται ότι ο διεθνής οίκος διοργάνωσε την παρουσίαση 23 εταιριών μεσαίας κεφαλαιοποίησης σε θεσμικούς επενδυτές στο Λονδίνο, στις 21 και 22 Μαρτίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v