Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τιτάν: Στα €21 μειώνει την τιμή-στόχο η IBG

Ελεύθερες ταμειακές ροές €85 εκατ. προβλέπει για την Tιτάν το 2014 η IBG. Αναμένει μείωση του καθαρού χρέους στα €483 εκατ. Η μετοχή παραμένει μια από τις καλύτερες μακροπρόθεσμες επενδύσεις στην ελληνική αγορά, εκτιμά η χρηματιστηριακή.

Τιτάν: Στα €21 μειώνει την τιμή-στόχο η IBG

Στα 21 από 21,5 ευρώ προηγουμένως μειώνει την τιμή-στόχο της μετοχής της Τιτάν η Επενδυτική Τράπεζα της Ελλάδας (IBG), σε έκθεση με ημερομηνία 6 Οκτωβρίου στην οποία διατηρεί σύσταση «hold».

Η χρηματιστηριακή σημειώνει στην έκθεση ότι η μείωση της τιμής-στόχου αντανακλά τα λειτουργικά προβλήματα στην Αίγυπτο και τις εκτιμήσεις για χαμηλότερη ανάπτυξη στην Ελλάδα και στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η ΙΒG αναμένει ότι η εταιρεία θα δημιουργήσει ελεύθερες ταμειακές ροές (FCF) 85 εκατ. ευρώ το 2014, μειώνοντας περαιτέρω το καθαρό χρέος στα 483 εκατ. ευρώ από 507 εκατ. ευρώ στο τέλος του 2013.

Για την περίοδο 2015-2018, η IBG υπολογίζει συνολική παραγωγή ελεύθερων ταμειακών ροών περίπου 580 εκατ. ευρώ, η οποία θα βοηθήσει στην χρηματοδότηση εξαγορών και αυξήσεων στα μερίσματα.

Σύμφωνα με την IBG, η Τιτάν παραμένει μια από τις καλύτερες μακροπρόθεσμες επενδύσεις στην ελληνική αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v