Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εμπορική: Πιθανή αντίδραση προς τις 4.719 για ΓΔ

Αν δεν αλλάξει δραματικά η τεχνική εικόνα των διεθνών κεφαλαιαγορών εκτιμούμε ότι ο Γ.Δ. του ΧΑ έχει πολλές πιθανότητες να αντιδράσει ανοδικά από την ζώνη στήριξης των 4.580 - 4.550 μονάδων με αρχικό στόχο να επαναπροσεγγίσει το πρόσφατο υψηλό των 4.719 μονάδων, επισημαίνει η Εμπορική σε τεχνική ανάλυση με ημερομηνία 29 Μαρτίου.

Εμπορική: Πιθανή αντίδραση προς τις 4.719 για ΓΔ
Αν δεν αλλάξει δραματικά η τεχνική εικόνα των διεθνών κεφαλαιαγορών εκτιμούμε ότι ο Γ.Δ. του ΧΑ έχει πολλές πιθανότητες να αντιδράσει ανοδικά από την ζώνη στήριξης των 4.580- 4.550 μονάδων με αρχικό στόχο να επαναπροσεγγίσει το πρόσφατο υψηλό των 4.719 μονάδων, επισημαίνει η Εμπορική σε τεχνική ανάλυση με ημερομηνία 29 Μαρτίου.

Η εξέλιξη του όγκου συναλλαγών θα κρίνει αν σε διάστημα μερικών εβδομάδων θα υπάρξει δυνατότητα προσέγγισης και της κορυφής έτους στις 4.802 μονάδες ή θα συνεχιστεί η παλινδρόμηση προς χαμηλότερα επίπεδα.

Τις τελευταίες συνεδριάσεις ο Γ.Δ. σημείωσε αξιόλογες διακυμάνσεις καθώς από το πρόσφατο υψηλό των 4.719 μονάδων βρέθηκε στο χαμηλό των 4.592 μονάδων.

Βραχυπρόθεσμα η συμπεριφορά της αγοράς ήταν σύμφωνα με τις εκτιμήσεις καθώς επαληθεύτηκε αρχικά ο στόχος των 4.700 μονάδων και στη συνέχεια επαληθεύτηκε η σημαντικότητα της περιοχής αντίστασης των 4.715 μονάδων που αποτέλεσε την αφετηρία της νέας πτωτικής κίνησης, αναφέρει η Εμπορική.

Ανησυχητική ένδειξη θα αποτελέσει η υποχώρηση χαμηλότερα των 4.530 μονάδων ιδιαίτερα αν μια τέτοια εξέλιξη συνδυαστεί από αύξηση του όγκου των συναλλαγών, αναφέρει η Εμπορική.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v