Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

TOUSA: Στα 5 από 9 δολ. η τιμή από Deutsche Bank

Σε ισχυρή μείωση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της TOUSA, θυγατρικής της Τεχνικής Ολυμπιακής στις ΗΠΑ, στα 5 από 9 δολάρια, προχώρησε η Deutsche Bank, όπως αναφέρει σε έκθεσή της με ημερομηνία 26 Μαρτίου, στην οποία διατηρεί σύσταση ”hold”.

TOUSA: Στα 5 από 9 δολ. η τιμή από Deutsche Bank
Σε ισχυρή μείωση της τιμής-στόχου για τη μετοχή της TOUSA, θυγατρικής της Τεχνικής Ολυμπιακής στις ΗΠΑ, στα 5 από 9 δολάρια, προχώρησε η Deutsche Bank, όπως αναφέρει σε έκθεσή της με ημερομηνία 26 Μαρτίου, όπου διατηρεί σύσταση ”hold”.

Ο διεθνής οίκος εκτιμά ότι πλέον ”είναι ιδιαίτερα πιθανό η TOUSA να αναλάβει πλήρη ευθύνη για την Transeastern, αναλαμβάνοντας τα χρέη της”. Παράλληλα, οι πωλήσεις στοιχείων ενεργητικού για συγκέντρωση ρευστότητας θα αποδειχτούν δύσκολες και οι συνθήκες στην αγορά της Florida και του Phoenix ίσως χειροτερέψουν περαιτέρω, επισημαίνει η Deutsche Bank.

Η Deutsche Bank, λόγω ισχυρής πιθανότητας οικονομικών προβλημάτων, αλλάζει το μοντέλο αποτίμησης για τη μετοχή της TOUSA, χρησιμοποιώντας πλέον τη μέθοδο ”residual equity value analysis”, από την οποία απορρέει η τιμή-στόχος των 5 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v