Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank: Αύξηση τιμών από Lehman-Dresdner

Στα 37 ευρώ, από 36 ευρώ προηγουμένως, αυξάνει την τιμή-στόχο για την EFG Eurobank η Lehman Brothers, με έκθεσή της στις 28/3, στην οποία διατηρεί τη σύσταση ”overweight”. Στα 32 ευρώ ”ανεβάζει τον πήχη” η Dresdner Kleinwort, με σύσταση ”hold”.

Eurobank: Αύξηση τιμών από Lehman-Dresdner
Στα 37 ευρώ, από 36 ευρώ προηγουμένως, αυξάνει την τιμή-στόχο για την EFG Eurobank η Lehman Brothers, με έκθεσή της στις 28/3, στην οποία διατηρεί τη σύσταση ”overweight”.

Η νέα τιμή-στόχος υποδηλώνει περιθώριο ανόδου της τάξης του 23% σε σχέση με την τρέχουσα τιμή της μετοχής της τράπεζας.

Όπως αναφέρει η Lehman Brothers, η EFG διαπραγματεύεται 11,9 φορές τα εκτιμώμενα κέρδη του 2008, με premium 12% σε σχέση με τον τραπεζικό κλάδο.

Ο διεθνής οίκος, στην έκθεσή του, προχωρά επίσης σε αύξηση των εκτιμήσεών του για τα καθαρά κέρδη του ομίλου, κατά 2% για το 2008 και κατά 5% για το 2009.

Σύμφωνα με τη Lehman Brothers, η Eurobank μπορεί να επωφεληθεί της συνεχιζόμενης ανάπτυξης τόσο στην Ελλάδα όσο και στην ανατολική Ευρώπη, ενώ εκτιμά πως η τράπεζα είναι σε θέση να εμφανίσει κερδοφορία υψηλότερη του μέσου όρου.

Εν τω μεταξύ, στα 32 ευρώ αύξησε την τιμή-στόχο για τη μετοχή της EFG Eurobank η Dresdner Kleinwort, με έκθεσή της στις 26/3, στην οποία διατηρεί τη σύσταση ”hold”.

Ο διεθνής οίκος αναφέρει ότι οι στόχοι που έχουν τεθεί από τη διοίκηση της EFG Eurobank για τη νότια και ανατολική Ευρώπη φαίνεται πως είναι επιτεύξιμοι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v