Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fortius: Τι αποκαλύπτει η τεχνική εικόνα της ΕΤΕ

Στο τριημερήσιο προς αποφυγή ”θορύβων” διάγραμμα τιμών βλέπουμε τη μετοχή να επανέρχεται για δεύτερη κατά σειρά φορά μέσα στη ζώνη των 40 με 40,5 ευρώ αποτυπώνοντας όμως στο chart τιμών ένα Cravestone Doji (TOHBA) αναφέρει η Fortius σε τεχνική ανάλυση με ημερομηνία 28 Μαρτίου.

Fortius: Τι αποκαλύπτει η τεχνική εικόνα της ΕΤΕ
Στο τριημερήσιο προς αποφυγή ”θορύβων” διάγραμμα τιμών βλέπουμε τη μετοχή να επανέρχεται για δεύτερη κατά σειρά φορά μέσα στη ζώνη των 40 με 40,5 ευρώ αποτυπώνοντας όμως στο chart τιμών ένα Cravestone Doji (TOHBA), σχηματισμός όπου εάν ακολουθηθεί από ένα μεγάλο μαύρο candlestick θα δημιουργήσει τις απαραίτητες συνθήκες για μία πιθανή έντονη καθοδική κίνηση της μετοχής προς τη στήριξη των 37,3 ευρώ, αναφέρει η Fortius σε τεχνική ανάλυση με ημερομηνία 28 Μαρτίου.

Αρνητικό είναι και το γεγονός σχηματισμού δύο μεγάλων πάνω σκιών μετά την επαφή με τη μεσοπρόθεσμη αντίσταση της ανοδικής γραμμής, που ενώνει τους τρείς πυθμένες N,P και M, στα 41,5 ευρώ περίπου.

Αδυναμία, που είναι εμφανής και από τον μειούμενο όγκο των συναλλαγών στις τελευταίες συνεδριάσεις, γεγονός όπου είναι αντιστρόφως ανάλογο από την προηγούμενη ανοδική κίνηση της μετοχής στις αρχές του περασμένου Φλεβάρη.

Ενδεικτικώς είναι και ο ταλαντωτής εισροής κεφαλαίων Money Flow Index (MFI), καθώς στις τελευταίες εβδομάδες βαίνει μειούμενος παρά την άνοδο της μετοχής από τα 36,4 ευρώ στα 41,42 ευρώ.

Σημειώνεται ότι η μετοχή της Εθνικής κατέγραψε απώλειες της τάξεως του 2,32%, στα 40,34 ευρώ πραγματοποιώντας σε 1.948 πράξεις συνολικό όγκο 1,18 εκατ. τεμαχίων, ενώ το εύρος διακύμανσης βρέθηκε στα 0,86 ευρώ ή σε ποσοστό 2,08%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v