Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Νέες τιμές από Proton και Marfin-Egnatia

Στα 29 από 27 ευρώ ανεβάζει την τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ η Proton Bank, λόγω ενίσχυσης της εμπιστοσύνης της χρηματιστηριακής στην ικανότητα της εταιρίας για διαχείριση του παιχνιδιού Πάμε Στοίχημα, ενώ διατηρεί τη σύσταση ”neutral”.

ΟΠΑΠ: Νέες τιμές από Proton και Marfin-Egnatia
Στα 29 από 27 ευρώ ανεβάζει την τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ η Proton Bank σε έκθεσή της με σημερινή (27/3) ημερομηνία, λόγω ενίσχυσης της εμπιστοσύνης της χρηματιστηριακής στην ικανότητα της εταιρίας για διαχείριση του παιχνιδιού Πάμε Στοίχημα, μετά και το conference call που ακολούθησε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων 2006, ενώ διατηρεί τη σύσταση ”neutral”.

Όπως επισημαίνει η χρηματιστηριακή, η παρουσίαση του επικεφαλής του τμήματος διαχείρισης ρίσκου του ΟΠΑΠ ήταν ένα από τα βασικότερα στοιχεία του conference call. Η παρουσία στελεχών με εκτεταμένη διεθνή εμπειρία στο τμήμα διασφαλίζει για τους επενδυτές ότι ο ΟΠΑΠ θα καταφέρει να αναλάβει πλήρως τη διαχείριση του Πάμε Στοίχημα τον Αύγουστο.

Ωστόσο, παρά τη βελτίωση της τιμής-στόχου, η χρηματιστηριακή διατηρεί σύσταση ”neutral”, καθώς η βελτίωση στα περιθώρια του Πάμε Στοίχημα περιλαμβανόταν ήδη στο μοντέλο αποτίμησης, ενώ υπάρχει ακόμη αβεβαιότητα για τη σημαντική σύμβαση αναβάθμισης των συστημάτων πληροφορικής του Οργανισμού.

Eν τω μεταξύ, σε νέα, οριακά υψηλότερη τιμή-στόχο στα 30,9 ευρώ για τη μετοχή του ΟΠΑΠ προχώρησε και η Marfin-Egnatia σε έκθεσή της με ημερομηνία 26/3, όπου διατηρεί σύσταση ”accumulate”, αναφέροντας ότι τα αποτελέσματα του Οργανισμού ευθυγραμμίστηκαν με τις εκτιμήσεις.

Η Marfin-Egnatia αναφέρει ότι παρά την πρόσφατη υπεραπόδοση της μετοχής αποτελεί καλό ”αμυντικό παιχνίδι” λόγω της καλής μερισματικής απόδοσης άνω του 6% για την περίοδο 2007-9.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v