Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank: Νέα τιμή-στόχος από Π&Κ

Νέα τιμή-στόχο στα 37 ευρώ για τη μετοχή της Eurobank θέτει η Π%Κ Χρηματιστηριακή σε έκθεσή της με σημερινή (26/3) ημερομηνία, όπου διατηρεί σύσταση ”overweight”. Η χρηματιστηριακή αναπροσαρμόζει υψηλότερα τις προβλέψεις της για τα μεγέθη της τράπεζας μετά και την ανακοίνωση του business plan 2007-9.

Eurobank: Νέα τιμή-στόχος από Π&Κ
Νέα τιμή-στόχο στα 37 ευρώ από 36,4 ευρώ για τη μετοχή της Eurobank θέτει η Π%Κ Χρηματιστηριακή σε έκθεσή της με σημερινή (26/3) ημερομηνία, όπου διατηρεί σύσταση ”overweight”.

Η χρηματιστηριακή αναπροσαρμόζει υψηλότερα τις προβλέψεις της για τα μεγέθη της τράπεζας μετά και την ανακοίνωση του business plan 2007-9 στο Investor Day στο Λονδίνο.

Παράλληλα, τονίζει ότι η Eurobank παραμένει η κορυφαία επιλογή από τις τράπεζες που καλύπτει, με βάση την υψηλότερη απόδοση ιδίων κεφαλαίων, το δυναμικό επιχειρηματικό μοντέλο που εφαρμόζει επιτυχημένα σε Ελλάδα και Βαλκάνια που παράγει υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης ενώ εμφανίζει μια ιδιαίτερα αποδοτική δομή κόστους παρά τη συνεχιζόμενη περιφερειακή της επέκταση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v