Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΥΡΩΒ: Στα 35 αυξάνει την τιμή στόχο η Citigroup

Στα 35 ευρώ, από 32 ευρώ προηγουμένως, αυξάνει την τιμή στόχο για την EFG Eurobank η Citigroup, με έκθεσή της στις 23/3, στην οποία διατηρεί την σύσταση ”buy”. Ο διεθνής οίκος αυξάνει παράλληλα τις προβλέψεις του για τα κέρδη ανά μετοχή της Eurobank κατά 5% για το 2007 και το 2008.

ΕΥΡΩΒ: Στα 35 αυξάνει την τιμή στόχο η Citigroup
Στα 35 ευρώ, από 32 ευρώ προηγουμένως, αυξάνει την τιμή στόχο για την EFG Eurobank η Citigroup, με έκθεσή της στις 23/3, στην οποία διατηρεί την σύσταση ”buy”.

Κατόπιν της ανακοίνωσης του επιχειρησιακού σχεδίου της EFG Eurobank, η Citigroup προχώρησε σε αύξηση των προβλέψεών της για τα κέρδη προ φόρων της τράπεζας για το ”κομμάτι” της Νέας Ευρώπης, στα 288 εκατ. ευρώ το 2009, από 261 εκατ. ευρώ προηγουμένως. Παράλληλα, αυξάνει τις προβλέψεις της για τα κέρδη ανά μετοχή της Eurobank κατά 5% για το 2007 και το 2008.

Σύμφωνα με τον διεθνή οίκο, η EFG προσφέρει δυναμική εγχώρια ανάπτυξη, που στηρίζεται από μια καινοτόμο διοίκηση και από τις ευνοϊκές συνθήκες στην τραπεζική αγορά, καθώς και ένα play αξίας στις αναδυόμενες αγορές της Ευρώπης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v